Ποια διεθνής αλυσίδα ανοίγει την Πέμπτη κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη

Ποια διεθνής αλυσίδα ανοίγει την Πέμπτη κατάστημα στην Αλεξανδρούπολη

Η JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι και τον ύπνο από τη Δανία, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της  καταστήματος στην Αλεξανδρούπολη!

Την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα JYSK Αλεξανδρούπολης και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

Δείτε εδώ τα πάντα για τα εγκαίνια, το φυλλάδιο και τις αποκλειστικές προσφορές εγκαινίων!

Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας LarsLarsen, του αρχικού ιδρυτή της που ήταν  γνωστός σε όλη τη Δανία ως ο κορυφαίος έμπορος της χώρας έχοντας μια εξαιρετική προσφορά για όλους.

Το 1979, όταν άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στο Aarhusτης Δανίας ο Larsen είχε μεγάλες φιλοδοξίες, παρόλο που δεν φαντάστηκε ποτέ πόσο γρήγορα θα αναπτυσσόταν η επιχείρησή του. Ο Larsen άνοιξε πολλά επιτυχημένα JYSK Sengetøjslager (το αρχικό όνομα του καταστήματος μέχρι το 2001) σε όλη τη Δανία και το 1984 άνοιξε το πρώτο του κατάστημα εκτός των συνόρων της χώρας, στη γειτονική Γερμανία.

Το 2004 η JYSKτύπωσε και μοίρασε σε όλα τα νοικοκυριά της Δανίας την αυτοβιογραφία του LarsLarsen. Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι ο Δανός επιχειρηματίας εμφανιζόταν ο ίδιος στα πρώτα διαφημιστικά σποτ της JYSKτον έκαναν έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στη Δανία!

Σήμερα ο Όμιλος JYSK αποτελείται από περισσότερα από 3.100 καταστήματα σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο: Με παρουσία σε σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και σε πολλές χώρες της Ασίας η JYSK αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες αλυσίδες λιανικής στον κόσμο. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ. Η ανάπτυξη είναι σταθερή και ελεγχόμενη και το συνολικό προσωπικό αριθμεί περίπου 28.500 υπαλλήλους.

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 250.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από έπιπλα και είδη διακόσμησης σπιτιού και κήπου έως στρώματα, λευκά είδη και άλλα χρηστικά είδη για το σπίτι. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Η JYSK ανοίγει κατά μέσο όρο δύο νέα καταστήματα κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ το 2017 άνοιξε το πρώτο κατάστημα της στη Θράκη, στην Κομοτηνή. Με το κατάστημαστην Αλεξανδρούπολη η JYSKφτάνει πλέον τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα καθώς θα διαθέτει 49 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr.

Το νέο κατάστημα της JYSK στην Αλεξανδρούπολη με χώρο πώλησης πάνω από 1.100 τετραγωνικά βρίσκεται στο 7ο χλμ. Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης – Φερών.

Δείτε εδώ το χάρτη του καταστήματος

Με προσφορές έως και 70%, δωρεάν μεταφορικά τις πρώτες τρεις ημέρες, δωροκάρτες για τους πρώτους πελάτες, δώρα, μουσική, κεράσματα και άλλες εκπλήξεις τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της JYSKστην Αλεξανδρούπολη είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Εγκαίνια νέου JYSK Αλεξανδρούπολης, Πέμπτη 19 Μαΐου στις 9 το πρωί.

Να είστε εκεί!