Αλεξανδρούπολη: “Τελειώνει” την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

Αλεξανδρούπολη: “Τελειώνει” την Πρόεδρο του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης

Μετράει μέρες πλέον στην Προεδρία του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αφού η απόφαση του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη για αντικατάσταση της είναι ειλημμένη και μόνο με ένα.. θαύμα μπορεί να αλλάξει.

Εδώ και πολύ καιρό έχουν μαζευτεί πάρα πολλά, όμως δυο πολύ σοβαρά γεγονότα και αρνητικές εξελίξεις με πρωταγωνίστρια την κ.Ποϊραζίδου, έκαναν το… ποτήρι της υπομονής και της στήριξης του κ.Ζαμπούκη να ξεχυλίσει. Οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν μάλιστα ότι έχει ήδη καταλήξει σε δυο υποψήφιους αντικαταστάτες της, έναν άνδρα και μια γυναίκα και απλά περιμένει κάποιες λεπτομέρειες για να προχωρήσει στην αντικατάσταση της. Ποια είναι τα γεγονότα αυτά;

  • Το… φιάσκο, όπως αποδείχθηκε, με τα ακτινίδια και τους κατηγορούμενους πρώην Προέδρου του Πολυκοινωνικού Αντώνη Βαμβακερό και Χρήστο Γερακόπουλο οι οποίοι την προηγούμενη εβδομάδα αθωώθηκαν από την Δικαιοσύνη, όπως και η Διευθύντρια Χρύσα Γιαννάκου, την οποία μάλιστα και υπηρεσιακά “κυνήγησε” η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού.
  • Το πολύ χειρότερο πρόβλημα με την έλλειψη των απαραίτητων τροφίμων για την λειτουργία του Πολυκοινωνικού, αφού αποδίδονται λανθασμένοι χειρισμοί στην Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, επιμονή σε διαδικασίες που δεν ήταν οι ενδεδειγμένες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται πλέον απ’ ευθείας αναθέσεις. Ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ζήτημα έκανε έξαλλο τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και έφτασε την υπομονή του στα όρια της.

Κάποιοι μάλιστα επιμένουν ότι η αλλαγή στην Προεδρία του Πολυκοινωνικού θα οριστικοποιηθεί ως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.