Ορεστιάδα: Νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ ο Γιάννης Περιστεράκης, αφού παραιτήθηκε απ’ τη θέση ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Νέος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ ο Γιάννης Περιστεράκης, αφού παραιτήθηκε απ’ τη θέση ο δήμαρχος Β.Μαυρίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Περιστεράκης είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ορεστιάδας, μετά την παραίτηση που υπέβαλλε απ’ την συγκεκριμένη θέση που κατείχε έως τώρα ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και την πρόταση του να τον αντικαταστήσει ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Όπως είχε προαναγγείλει το Evros-news.gr από την Δευτέρα, ο κ.Μαυρίδης παραιτήθηκε απ’ την ΔΕΥΑΟ επικαλούμενος προσωπικούς λόγους (παραμένει απλό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου), κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου και παράλληλα πρότεινε για την θέση του Προέδρου τον δημοτικό σύμβουλο κ.Περιστεράκη. Η πρόταση έγινε δεκτή κατά πλειοψηφία, αφού η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης με επικεφαλής την Μαρία Γκουγκουσκίδου δεν την ψήφισε. Μάλιστα η κ.Γκουγκουσκίδου άφησε αιχμές λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν ψηφίζει η παράταξη της το θέμα, γιατί πρόκειται για αποφάσεις του δημάρχου κ.Μαυρίδη που έχουν εκλογικές σκοπιμότητες και περιμένουν και άλλες θέσεις σε άλλους… υποψηφίους δημάρχους σε δημοτικές επιχειρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Ορεστιάδα: Παραίτηση Μαυρίδη στο αυριανό Δ.Σ από Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ – Αντικαταστάτης του ο Γιάννης Περιστεράκης

Πλέον με Πρόεδρο τον πολιτικό μηχανικό Γιάννη Περιστεράκη, που είχε διατελέσει στην προηγούμενη θητεία της δημοτικής αρχής Μαυρίδη Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και φυσικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα άμεσης προσαρμογής στην θέση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΟ θα προχωρήσει και σε πιθανή αναδιάρθρωση του. Ακούγεται ότι νέος Αντιπρόεδρος θα είναι ο Βαγγέλης Μουτουσίδης, στη θέση του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου Δημήτρη Τσελεμπή, ο οποίος μάλλον θα αποχωρήσει, παρά το… εγκώμιο που του έπλεξε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κώστας Ζαχαρίας, παρουσιάζοντας τον περίπου ως τον… αναμορφωτή του δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΥΡΙΔΗ