Μα τον Γκοτσίδη Αναπληρωτή Διοικητή στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ετοιμάζει η Κυβέρνηση; Τον… Γκοτσίδη;

Μα τον Γκοτσίδη Αναπληρωτή Διοικητή στο Π.Γ.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ετοιμάζει η Κυβέρνηση; Τον… Γκοτσίδη;

Η Κυβέρνηση, το υπουργείο Υγείας δηλαδή και ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Δημήτρης Τσαλικάκης, ετοιμάζονται μαθαίνουμε να διορίσουν Αναπληρωτή Διοικητή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης τον Κώστα Γκοτσίδη.

Ναι τον Γκοτσίδη, τον πρώην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αλεξανδρούπολης, ο οποίος επί δημοτικής αρχής του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη για το μόνο που είχε… διακριθεί ήταν τα εντυπωσιακά κοστούμια του, τα μεταξωτά μαντηλάκια που φορούσε και τα… μυτερά παπούτσια. Ουσία μηδέν, αφού ο κ.Λαμπάκης επί της δημοτικής του αρχής δεν του εμπιστεύθηκε κάποια διοικητική θέση ευθύνης, Αντιδημάρχου για παράδειγμα.

Mαθαίνουμε λοιπόν πως είναι ένας εκ των δύο υποψήφιων να αντικαταστήσει τον σημερινό Αναπληρωτή Διοικητή Χρήστο Γκουγκουλάκη που αποχωρεί. Ο κ.Γκουγκουλάκης είχε τοποθετηθεί επί προηγούμενης Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριμένη θέση, με Διοικητή τότε τον… αλήστου μνήμης Δημήτρη Αδαμίδη, Παρέμεινε όμως και μετά την αλλαγή της Κυβέρνησης στη θέση του και με το νέο Διοικητή Βαγγέλη Ρούφο, προφανώς γιατί κρίθηκε ότι ήταν πετυχημένος.

Τώρα που αποχωρεί, κάποιοι “σπρώχνουν” προς την πλευρά της Κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργείου Υγείας τον Κώστα Γκοτσίδη. Θα πει κανείς, ο πρώτος πρώην ΠΑΣΟΚ και μάλιστα το πολύ… παλιό είναι, που του αναθέτει πόστο η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη; Γιατί όλοι γνωρίζουν πως ο Γκοτσίδης ήταν… βαθύ ΠΑΣΟΚ, άσχετα αν τώρα που το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ τελείωσε, το “παίζει” Ν.Δ. Μάλιστα είχε… επιχειρήσει να είναι και υποψήφιος Διοικητής για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης το 2019, που η Κυβέρνηση προχώρησε στην αλλαγή των Διοικητών στα νοσοκομεία. Τότε η προσπάθεια να τον επιβάλλουν δεν ευοδώθηκε. Τώρα επιχειρούν να τον… βολέψουν στη θέση του Αναπληρωτή Διοικητή.

Άντε, να αναλάβει αυτός Αναπληρωτής Διοικητής και να επιβάλλει και… dress code σε όλους μέσα στο νοσοκομείο, μια και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο εντυπωσιακό ντύσιμο. Κι επίσης, να φέρει μαζί του και τον “κολλητό” του δημοσιογράφο, ο οποίος επί Αδαμίδη είχε προσληφθεί μέσω ιδιωτικής εταιρείας ως προσωπικό καθαριότητας. Ούτε… φίδι στον κόρφο του Διοικητή Βαγγέλη Ρούφου, στον οποίο ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που είναι καθημερινά μαζί με τον Γκοτσίδη, συνέχεια επιτίθονταν απ’ την στιγμή που ανέλαβε Διοικητής στο Π.Γ.Ν.Αλεξανδρούπολης. Θα έχει μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν αποδεχθεί την μεθόδευση που κάνουν ορισμένα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στον Έβρο προωθώντας τον Γκοτσίδη δίπλα του ο κ.Ρούφος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*