Ορεστιάδα: Συνέλαβαν τρεις που έφεραν λαθρομετανάστες απ’ την Τουρκία και τον τέταρτο που τους μετέφερε

Ορεστιάδα: Συνέλαβαν τρεις που έφεραν λαθρομετανάστες απ’ την Τουρκία και τον τέταρτο που τους μετέφερε

Συνελήφθησαν στην περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τέσσερις (4) διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 17 λαθρομετανάστες.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν τέσσερις (4) αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο ύψος του κόμβου Θυρέας της Εθνικής Οδού Αρδανίου – Ορμενίου τον έναν διακινητή να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή του Νέου Χειμωνίου και τους άλλους τρεις διακινητές, οι οποίοι προηγουμένως είχαν περαιώσει τους ανωτέρω μη νόμιμους μετανάστες από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με φουσκωτή βάρκα τον ποταμό Έβρο και τους οποίους καθοδήγησαν πεζή στο σημείο όπου επιβιβάστηκαν στο φορτηγό όχημα.