BINTEO: Το συγκινητικό πάρτι αποχαιρετισμού στον Εβρίτη καθηγητή τους που συνταξιοδοτείται, μαθητών του 4ου Λυκείου Ξάνθης

BINTEO: Το συγκινητικό πάρτι αποχαιρετισμού στον Εβρίτη καθηγητή τους που συνταξιοδοτείται, μαθητών του 4ου Λυκείου Ξάνθης

Ένα συγκινητικό, αποθεωτικό πάρτι-έκπληξη, ετοίμασαν οι μαθητές του 4ου Λυκείου Ξάνθης, στον Εβρίτη καθηγητή τους Δημήτρη Μουλούδη (από το Παλιούρι Διδυμοτείχου), ο οποίος συνταξιοδοτείται αυτό το καλοκαίρι, μετά από πολλά χρόνια στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και σε συνεννόηση με άλλους καθηγητές τους, τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα, ως ένα δείγμα σεβασμού και εκτίμησης, αφού όπως του είπαν όλοι μαζί, αποχαιρετούν “την ψυχή του σχολείου τους”. Μια μικρή χορωδία μαθητών του ΓΕΛ με την συνοδεία κιθάρας του αφιέρωσε μάλιστα το γνωστό τραγούδι της Αρλέτας “Ήσυχα βράδια”, με τους χαρακτηριστικούς και συμβολικούς στίχους:

Ακόμα κι αν φύγεις
για το γύρο του κόσμου
θα’ σαι πάντα δικός μου
θα είμαστε πάντα μαζί

Φανερά συγκινημένος ο καθηγητής φυσικής αγωγής Δημήτρης Μουλούδης από το Παλιούρι Διδυμοτείχου, που για περίπου 20 χρόνια βρισκόταν στο συγκεκριμένο σχολείο ενώ εργάστηκε και σε άλλα του νομού Ξάνθης, ευχαρίστησε τα παιδιά αλλά και τους συναδέρφους του για αυτή την όμορφη έκπληξη με την οποία τον αποχαιρετούν τώρα που συνταξιοδοτείται. Απευθυνόμενος στους μαθητές του, είπε και μερικά λόγια, όπως: “Ήταν ανεπανάληπτο, τρομερό. Ήταν μια πορεία ζωής η οποία ήταν διασκέδαση. Την δουλειά πάντα την έβλεπα εγώ σαν χαρά. Έτσι εύχομαι όλοι να περάσετε στη ζωή σας. Δηλαδή να βλέπετε την δουλειά σας σαν ευτυχία. Εύχομαι σε όλους όμορφα και γλυκά νιάτα και να τα εκμεταλλευθείτε σταλιά-σταλιά. Καλή σταδιοδρομία στη ζωή σας”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το ΒΙΝΤΕΟ αυτής της πραγματικά συγκινητικής και όμορφης στιγμής “ανέβασε” στο facebook  η Σοφία Αυγέρη, συνάδερφος του Δημήτρη Μουλούδη, η οποία ευχήθηκε: “Μακάρι να μας αποχαιρετήσουν κάποτε και εμάς έτσι! Μουλούδης Δημήτρης.. ένας εκλεκτός άνθρωπος και δάσκαλος”.