Διδυμότειχο: Ξύλο και συλλήψεις σε χωριό, όταν διαμαρτυρήθηκε γιατί τα ζώα τους μπήκαν σε χωράφι του

Διδυμότειχο: Ξύλο και συλλήψεις σε χωριό, όταν διαμαρτυρήθηκε γιατί τα ζώα τους μπήκαν σε χωράφι του

-Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κυανή και το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

-Συνελήφθη μαζί με έναν εκ των δραστών, αφού αλληλομηνύθηκαν, ενώ ένας τρίτος διέφυγε και γλίτωσε το αυτόφωρο

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό εξελίχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, με ξυλοδαρμό, αλληλομηνύσεις, συλλήψεις απ’ την Αστυνομία και αναζήτηση του ενός δράστη, ο οποίος όμως κατάφερε να ξεφύγει απ’ το αυτόφωρο και έτσι απέφυγε την σύλληψη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος της Κυανής περίπου 60 ετών, βρήκε στο χωράφι του που ήταν σπαρμένο με τριφύλλι, να βοσκούν τα πρόβατα συγχωριανού του. Διαμαρτυρήθηκε και του έκανε παρατήρηση για το συγκεκριμένο γεγονός, αυτός αντέδρασε και ειδοποίησε τον γιο του που έφτασε στο σημείο, υπήρξε ένταση και λογομαχία και ο νεαρός χτύπησε τον ιδιοκτήτη του χωραφιού. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν επειδή απ’ το σημείο περνούσε άλλος κάτοικος της Κυανής που άρχισε να φωνάζει και έτσι σταμάτησε ο διαπληκτισμός.

Ο τραυματισμένος απ’ το χτύπημα του νεαρού συγχωριανού του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του και παράλληλα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία του Διδυμοτείχου για το συμβάν. Ο παθών υπέβαλλε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη του κοπαδιού και του γιου του για ξυλοδαρμό, αλλά υποβλήθηκε και εναντίον του μήνυση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν και τους δυο μεγαλύτερους σε ηλικία. Ο νεαρότερος εξαφανίστηκε μετά το περιστατικό για να γλιτώσει το αυτόφωρο, δεν βρέθηκε μέχρι την παρέλευση του και έτσι γλίτωσε την σύλληψη.

Όλοι πάντως αφέθηκαν ελεύθεροι και οι μηνύσεις θα ακολουθήσουν πλέον την προβλεπόμενη διαδικασία απ’ το νόμο, ενώ το γεγονός ότι τα όποια τραύματα του ιδιοκτήτη ρου χωραφιού δεν ήταν πολύ σοβαρά, είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια άλλη συνέχεια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*