Ανέγερση Αστυνομικού μεγάρου, αύξηση μεταναστευτικών ροών, μείωση καυσίμων, έθεσαν οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Ανέγερση Αστυνομικού μεγάρου, αύξηση μεταναστευτικών ροών, μείωση καυσίμων, έθεσαν οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  πραγματοποίησε  συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με  τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειάς μας να ενημερώσουμε την φυσική μας ηγεσία για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα αναφερθήκαμε στο τεράστιο πρόβλημα του μεταναστευτικού και την αύξηση των ροών που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο πρόβλημα μειωμένης χορήγησης καυσίμων κίνησης που αντιμετωπίζουμε, την ανέγερση του νέου κτιρίου της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, την πιστή εφαρμογή των προεδρικών διαταγμάτων, την αναγκαιότητα αύξησης οργανικών θέσεων και την άμεση ικανοποίηση των αποσπασμένων με το πρόγραμμα Ασπίδα. Εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για την σημαντική ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό η οποία όμως θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε οι υπηρεσίες των συνόρων να είναι πάντα αξιόμαχες.

Από την πλευρά του ο κ. Γενικός Επιθεωρητής κατανοώντας τις ειδικές και δύσκολες συνθήκες εργασίας μας, μας δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του σε όλους τους τομείς της αρμοδιότητάς του και μας υποσχέθηκε να σταθεί υποστηρικτής των αιτημάτων μας προς το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αμφότεροι επισημάναμε το χρήσιμο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και συμφωνήσαμε για την ανάγκη τακτικότερης επικοινωνίας μας στο μέλλον, προκειμένου η συνεργασία μας να παράγει εποικοδομητικό έργο.