ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσήκωσε τους Τούρκους στην Αδριανούπολη ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ν.Γραμματίδης, σε εκδήλωση ελληνοτουρκικής μουσικής

ΒΙΝΤΕΟ: Ξεσήκωσε τους Τούρκους στην Αδριανούπολη ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ν.Γραμματίδης, σε εκδήλωση ελληνοτουρκικής μουσικής

Εκδηλώσεις ελληνοτουρκικής μουσικής διοργανώνονται μέσα στον Μάιο στην Αδριανούπολη, στις οποίες μετέχει και το Προξενείο μας στην γειτονική αυτή πόλη της Τουρκίας.

Την περασμένο Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα τέτοια πολιτιστική βραδιά και καλεσμένος ήταν ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Νίκος Γραμματίδης, που έπαιξε με την πολυμελή τουρκική ορχήστρα.

Παρουσία του Προξένου μας στην Αδριανούπολη Άρη Ραδιόπουλου, ο μοναδικός συντοπίτης μας βιρτουόζος του μπουζουκιού, έπαιξε γνωστά μουσικά κομμάτια της Ελλάδας και κυριολεκτικά αποθεώθηκε από τους Τούρκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Εβρίτης δεξιοτέχνης του μπουζουκιού εμφανίζεται στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην γειτονική Αδριανούπολη, κυρίως σε κέντρα διασκέδασης. Αυτή η εκδήλωση όμως ήταν εντελώς διαφορετική, αφού είχε πολιτιστικό και τουριστικό προσανατολισμό και οργανώθηκε από τον διευθυντή Επαρχιακού Πολιτισμού και Τουρισμού της περιοχής Kemal Soytürk.

Ο Νίκος Γραμματίδης συνόδεψε και τους Τούρκους καλλιτέχνες αλλά και την χορωδία της Αδριανούπολης σε γνωστά ελληνικά τραγούδια, που σιγοτραγουδούσαν όλοι οι Τούρκοι παριστάμενοι, οι οποίοι τον καταχειροκρότησαν στο τέλος.

ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*