Σαμοθράκη: Κάντε τις διακοπές σας τον Ιούνιο με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%, στο μαγευτικό “Samothraki Beach” – Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ

Σαμοθράκη: Κάντε τις διακοπές σας τον Ιούνιο με ΕΚΠΤΩΣΗ 20%, στο μαγευτικό “Samothraki Beach” – Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ

Απολαύστε ΤΩΡΑ τις διακοπές σας με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% τον Ιούνιο (1-9 Ιουνίου και 14-30 Ιουνίου 2022), στο μαγευτικό συγκρότημα “Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel” (πρώην Eroessa) που βρίσκεται στη νότια απάνεμη πλευρά της Σαμοθράκης.

Το κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα του νησιού, σας προσκαλεί να περάσετε αξέχαστες στιγμές στο “νησί της Νίκης” και των Καβείριων μυστηρίων, με ασφάλεια στην διαμονή σας και το μοναδικό περιβάλλον του.  Σας προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ 20% για τις υημερομηνίες που θέλετε, ώστε να περάσετε ανεπανάληπτες στιγμές.

Το κορυφαίο ξενοδοχείο, χτισμένο πάνω σε ένα καταπράσινο λόφο 30 στρεμμάτων, μπροστά στις γραφικές παραλίες των Μακρυλιών και του Λακκώματος, με το ψιλό βοτσαλάκι τους και τις ψαρόβαρκες όπου θα βρείτε φρέσκο ψάρι, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά.

Επικοινωνήστε ΤΩΡΑ με όποιον τρόπο επιθυμείτε και ΚΛΕΙΣΤΕ τις διακοπές σας στο “Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel”.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: +30 25510 95359

Κινητό : +30 6975907181
e-mail: info@samothrakibeach.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

www.samothrakibeach.gr

Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα 100 τ.μ., παιδική πισίνα, υπαίθριο υδρομασάζ, μίνι γυμναστήριο, παιδική χαρά, εγκαταστάσεις BBQ και κοινόχρηστη κουζίνα για ετοιμασία γευμάτων. Επίσης στο Snack Bar θα απολαύσετε την απέραντη θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα με ορίζοντα τα νησιά Ίμβρο, Λήμνο, Θάσος και το Άγιο Όρος.

Απέχει από το λιμάνι 6 χλμ. με κατεύθυνση ανατολικά προς την “Παχιά Άμμο”. Σε απόσταση 2 χλμ στους πρόποδες του όρους Σαος, στον Προφήτη Ηλία, θα γευτείτε το περίφημο κατσικάκι Σαμοθράκης. Η χώρα απέχει 8 χλμ και η Παλαιάπολις 12 χλμ από το συγκρότημα.

Για σας που θέλετε να ξεφύγετε από τους έντονους ρυθμούς της πόλης και αναζητάτε ένα πραγματικό καταφύγιο, το “Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel” σας περιμένει να σας προσφέρει ένα άνετο και ειδυλλιακό περιβάλλον για αληθινές στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Samothraki Beach Apartments & Suites Hotel”

Μακρυλιές Σαμοθράκης

Τηλέφωνο: +30 25510 95359
Κινητό: +30 6975907181

e-mail: info@samothrakibeach.gr