Αλεξανδρούπολη: Αρνείται ν’ αφήσει την καρέκλα της Προέδρου του Πολυκοινωνικού η Α.Ποϊραζίδου – Απαιτεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου

Αλεξανδρούπολη: Αρνείται ν’ αφήσει την καρέκλα της Προέδρου του Πολυκοινωνικού η Α.Ποϊραζίδου – Απαιτεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου

Γαντζωμένη στην καρέκλα της Προέδρου του Πολυκοινωνικού παραμένει η Αλεξάνδρα Ποϊραζίδου, αφού αρνείται να αποχωρήσει και απαιτεί να υπάρξει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για να επικυρώσει την απόφαση που της ανακοίνωσε την περασμένη Τετάρτη ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης.

Όπως έγραψε το Evros-news.gr, o κ.Ζαμπούκης την κάλεσε στο γραφείο του όπου και της ανακοίνωσε ότι αποτελεί παρελθόν από την προεδρία του Πολυκοινωνικού του δήμου Αλεξανδρούπολης. Της καταλόγισε πολλούς λανθασμένους χειρισμούς σε μια σειρά από ζητήματα, κάποια πάρα πολύ σοβαρά και της ζήτησε να παραδώσει τα κλειδιά και την διοίκηση στην Αντιπρόεδρο Εύα Βαλασίδου, η οποία θα ασκεί τα καθήκοντα της έως το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, όταν και θα αναλάβει το πρόσωπο που ήδη έχει βρεθεί και θα είναι άνδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη: Ποϊραζίδου ΤΕΛΟΣ από Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού – Την “παραίτησε” σήμερα ο δήμαρχος Γ.Ζαμπούκης – Η διάδοχη λύση

Κι ενώ οι εργαζόμενοι την ίδια στιγμή που το πληροφορήθηκαν… πανηγύριζαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αφού η κ.Ποϊραζίδου είναι γνωστό πως δημιούργησε μεγάλα προβλήματα με την αυταρχική συμπεριφορά της, η ίδια… γαντζώθηκε στην καρέκλα της, αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά του γραφείου της και απαιτεί να υπάρξει πρώτα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, Κάτι πάντως που αναμένεται να συμβεί, εκτός πολύ σοβαρού απρόοπτου, στην Τακτική Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αύριο Δευτέρα 23.05.2022 και ώρα 18:00 όπου ως 22ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι:

Αντικατάσταση Προέδρου και μελών στο Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. ¨Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας & Περιβάλλοντος (ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ)¨ (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

Η στάση και συμπεριφορά της τέως ουσιαστικά Προέδρου του Πολυκοινωνικού Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου, δείχνει να έχει-όπως σχολιάζουν άνθρωποι της δημοτικής αρχής-πολλές ομοιότητες με αυτή του πολύ καλού φίλου της Αντώνη Καμελίδη, πρώην Ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη, που και αυτός στα αρχές του 2022 του είχε ανακοινωθεί ότι απολύεται, αλλά αρχικά έλεγε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με απλή απόφαση του δημάρχου. Τελικά φυσικά απομακρύνθηκε,  όπως θα γίνει και με την κ.Ποϊραζίδου, η οποία με την επιμονή της να κρατήσει την προεδρική καρέκλα, απλά εκτίθεται ακόμα περισσότερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*