Αλεξανδρούπολη: Καλώς ήρθε το δολάριο – Γέμισε η πόλη με Αμερικανούς ναύτες του πλοίου “USS ARLINGTON”

Αλεξανδρούπολη: Καλώς ήρθε το δολάριο – Γέμισε η πόλη με Αμερικανούς ναύτες του πλοίου “USS ARLINGTON”

Στιγμές από την γνωστή ελληνική ταινία “Καλώς ήρθε το δολάριο” ζει από το Σάββατο η Αλεξανδρούπολη, μετά τον ερχομό του Αμερικανικού πολεμικού πλοίου “USS ARLINGTON”.

Καλώς τα ναυτάκια τα… ζουμπουρλούδικα έλεγαν οι καταστηματάρχες εστίασης, αφού οι Αμερικανοί ναύτες και το λοιπό προσωπικό του συγκεκριμένου πλοίου που ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, τόσο χθες όσο και σήμερα… ξεχύθηκαν στην Αλεξανδρούπολη και γέμισαν την πόλη και τα μαγαζιά της. Όπου και αν πήγαινε κανείς, τους έβλεπε να κάθονται σε καταστήματα καφέ και εστίασης.

Οι περισσότεροι μάλιστα αναζητούσαν εστιατόρια που διαθέτουν τις γνωστές μοσχαρίσιες μπριζόλες “Tomahawk” και “Ribeye” και μόλις εντόπισαν ένα σε πεζόδρομο, κυριολεκτικά έκαναν κατάληψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Αλεξανδρούπολη ΤΩΡΑ: Κατέπλευσαν το Αμερικανικό πολεμικό “USS ARLINGTON” και το ελληνικό αρματαγωγό “ΛΕΣΒΟΣ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, πάνω από 15 λεωφορεία, τουριστικά και mini bus είχαν ενοικιαστεί από τοπική εταιρεία που διοργανώνει ταξίδια και εκτελούσαν δρομολόγια από το μέρος του λιμανιού όπου κατέπλευσε το “USS ARLINGTON” προς την πόλη, μεταφέροντας τους δεκάδες Αμερικανούς. Κι αυτοί έως αύριο που θα αναχωρήσουν, άφησαν πάρα πολλά δολάρια στην πόλη.

Ήταν μια σημαντική… οικονομική ένεση για τα τοπικά καταστήματα εστίασης, που ακόμα δεν έχουν δει πολλούς ξένους να έρχονται για επίσκεψη και διακοπές.