Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Νέα Αντιπρόεδρος η Εύη Ορφανού, “κολλητή” του Πολάκη – Συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Νέα Αντιπρόεδρος η Εύη Ορφανού, “κολλητή” του Πολάκη – Συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ

Συγκυβέρνηση Ν.Δ με ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πλέον στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αφού με απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη και της Εβρίτισσας Αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε η Εύη Ορφανού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Σπανίων Παθήσεων νομού Έβρου “Μαζί για Ζωή” και Αν. Γραμματέας στην Ένωση Ασθενών Ελλάδας, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και “κολλητή” φίλη του Αναπληρωτή υπουργού Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη. Μάλιστα η εμφάνιση της δίπλα του σε παλαιότερη επίσκεψη του στο νομό Έβρου, είχε προκαλέσει αντιδράσεις ακόμα και στα στελέχη του τότε κυβερνητικού κόμματος. Επίσης, η κ.Ορφανού είχε παραστεί και συζήτησε, ως ένα από τα γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στην παρουσίαση από τον Πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021, του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το Νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ).

Με βάση την απόφαση που υπογράφηκε στις 12 Μαίου και δημοσιεύθηκε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η Εύη Ορφανού παίρνει την θέση του μέχρι πρότινος Αντιπροέδρου Κώστα Λύτρα και ορίζεται ρητά και ξεχωριστά πως θα είναι η νέα Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα αναπληρώνει δηλαδή τον Πρόεδρο και Διοικητή του Χρήστο Καπετανίδη, όταν αυτός απουσιάζει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιλογή του γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και “¨κολλητής” του Παύλου Πολάκη, έγινε από την συντοπίτισσα μας (απ’ το Ελληνοχώρι Διδυμοτείχου) Αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα.

Οι δυο φωτογραφίες είναι από το Voreasmagazine του Σταύρου Παπαθανάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ-ΓΚΑΓΚΑ

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

Όπως αναφέρει η απόφαση:

Συγκρότηση και ορισμός μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ αρμοδιότητας 4ης Δ.Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης.

“Πανηγυρίζει” ο Συριζαίος πρώην Διοικητής

του Π.Γ.Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δ.Αδαμίδης

Την συγκεκριμένη εξέλιξη σχολίασε στην προσωπική σελίδα της κυρίας Εύης Ορφανού, ο πρώην Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Αδαμίδης, σχεδόν… πανηγυρίζοντας για την επιλογή της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Όπως αναφέρει ο κ.Αδαμίδης, που εργάζεται μάλιστα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου ως Παιδίατρος, ο ίδιος επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει πρόταση να διοριστεί η “συντρόφισσα” του στη συγκεκριμένη θέση και τώρα αυτό που δεν έγινε από την Κυβέρνηση Τσίπρα στα 4 χρόνια, υλοποιήθηκε έστω και με καθυστέρηση όπως αναφέρει ο Αδαμίδης, από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη:

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*