Αλεξανδρούπολη: Ενώνονται σε μια παράταξη Μυτιληνός, Μιχαηλίδης – Αναμένεται ανακοίνωση την άλλη βδομάδα

Αλεξανδρούπολη: Ενώνονται σε μια παράταξη Μυτιληνός, Μιχαηλίδης – Αναμένεται ανακοίνωση την άλλη βδομάδα

Ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παράταξη εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2023, ο Βαγγέλης Μυτιληνός επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, το γνωστό… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ Παύλος Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άτομα που συζητούν μαζί τους, οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν και μάλιστα πιθανόν να ανακοινώσουν αυτή την συμπόρευση τους σε συνέντευξη  τύπου την επόμενη εβδομάδα. Είναι άγνωστο βέβαια αν τον κ.Μυτιληνό θα ακολουθήσουν σε αυτό το εγχείρημα οι άλλοι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του (γιατί ο… Παυλάρας Μιχαηλίδης είναι εντελώς μόνος του και δεν έχει κανέναν μαζί του), ο Κώστας Δουνάκης και ο Λάζαρος Κουρτίδης.

Το όνομα της νέας παράταξης δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά απ’ την στιγμή που οι Μυτιληνός, Μιχαηλίδης θα ενωθούν, πιθανόν να υπάρχει η συγκεκριμένη λέξη στον τίτλο της. Επίσης, είναι άγνωστο αν κάποιος θα είναι επικεφαλής της ή θα αποτελούν ισότιμα στελέχη της οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι. Πάντως αυτός που θα βγει κερδισμένος από την συγκεκριμένη ένωση δυνάμεων, θα είναι ο Μιχαηλίδης, αφού τώρα είναι εντελώς μόνος του και παρ’ ότι επικαλείται ότι τον ακολουθούν συνεργάτες του, δεν έχει να εμφανίσει μήνες τώρα κανέναν. Είναι επίσης άγνωστο, αν θα κατεβούν τελικά στις δημοτικές εκλογές ως παράταξη ή μέχρι τότε και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν, συνεργαστούν με κάποια άλλη παράταξη ή άλλον υποψήφιο δήμαρχο.