ΒΙΝΤΕΟ: Ο Εβρίτης δεξιοτέχνης μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, πρωταγωνιστής στο νέο τραγούδι “Ήταν λάθος” του Σταμάτη Γονίδη

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Εβρίτης δεξιοτέχνης μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, πρωταγωνιστής στο νέο τραγούδι “Ήταν λάθος” του Σταμάτη Γονίδη

Ο εκπληκτικός συμπατριώτης μας συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Ευριπίδης Νικολίδης, είναι πρωταγωνιστής στο νέο τραγούδι και το video ckip του Σταμάτη Γονίδη “Ήταν Λάθος”, σε μουσική του φοβερού Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους του μοναδικού Ηλία Φιλίππου.  

Ο Εβρίτης (από την Καβύλη Ορεστιάδας) συνθέτης και προσωπικός μπουζουξής του Σταμάτη Γονίδη, πρωταγωνιστεί στο video clip του Τάσου Δαμάσχη, με συνεχή προσωπικά πλάνα τόσο στο ξεκίνημα όσο και από το νυχτερινό κέντρο του Γονίδαρου. Κυρίως όμως, έπαιξε στο στούντιο κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού τα μπουζούκια και τον τζουρά και ως σπουδαίος βιρτουόζος το… απογείωσε με το ανεπανάληπτο παίξιμο του. Μαζί στην ηχογράφηση ήταν κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί. Φυσικά ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Αντώνης Γούναρης στις ακουστικές, ηλεκτρικές κιθάρες και το ούτι, ο Μιχάλης Τζιχάνης στο βιολί ο Γιάννης Γρηγορίου στο μπάσο και ο Αρσένης Νάσης στα κρουστά. Με όλους αυτούς και φυσικά με την μοναδική φωνή του ανεπανάληπτου Σταμάτη Γονίδη, το τραγούδι που κυκλοφόρησε χθες από την “Sonar Music Greece”, πως να μην σαρώσει.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ

Το “Ήταν λάθος” είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα σαρώσει και όπως εξηγεί ο συνθέτης του Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο κορυφαίος λαϊκός συνθέτης της εποχής μας, που μαζί με τον στιχουργό Ηλία Φιλίππου άλλη μια φορά… κέντησαν ένα σπουδαίο τραγούδι:

“Ήταν και αυτός ένας στίχος κρυμμένος κάπου σε έναν φάκελο του 2011 (Ηλίας Φιλίππου) στο σκληρό δίσκο μου, δίπλα από το ”Απόφαση Καρδιάς”. Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Όλα θέλουν το καιρό τους.

Να είσαι καλά κουμπάρε του Σταμάτη. Σας το αφιερώνουμε με πολλή αγάπη”.