Συνάντηση Δερμεντζόπουλου με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟΦΕ

Συνάντηση Δερμεντζόπουλου με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟΦΕ

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (ΕΠΟΦΕ) πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Δερμεντζόπουλος.

Ο Βουλευτής συνεχάρη τον Πρόεδρο Δημήτρη Κελεμίδη και τα μέλη του Δ.Σ. και τους δήλωσε την πρόθεση του για προώθηση των αιτημάτων και των ιδεών τους στα αρμόδια υπουργεία, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα την όρεξη για δουλειά και προσφορά του νέου συμβουλίου στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος στήριξε για ακόμα μια φορά το πάγιο αίτημα της ΕΠΟΦΕ για ορισμό της 6ης Απριλίου ως επίσημης ημέρας μνήμης του Θρακικού Ελληνισμού.

Στη μεταξύ τους συνάντηση, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις της Ένωσης, ενώ τόνισε ότι στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες  που πρέπει να γίνουν για την ανάδειξη του πολυσχιδούς πολιτιστικού, κοινωνικού και παιδευτικού έργου της.

Στην συνάντηση, παρέστησαν, εκτός του Προέδρου,Δημήτρη Κελεμίδηκαι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Τάκας Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος Οικονομικού, Στράτος Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος των Συλλόγων Βορείου Έβρου και Ειδικός Γραμματέας, Γιαλαματζής Γεώργιος, η Γενική Γραμματέας, Δούκογλου Φωτεινή, η Ταμίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου, Πανταζίδου Ουρανία, η Έφορος Εκδηλώσεων και Δράσεων, Μπαρμπαγιάννη Χριστίνα και το μέλος, Δημήτριος Τσάκας.

Η συνάντηση μεταξύ του Βουλευτή και της ΕΠΟΦΕ επιβεβαίωσε εκ νέου τις άριστες σχέσεις και ανέδειξε τις νέες προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*