Σαμοθράκη: Προχωρούν εντατικά οι εργασίες ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας

Σαμοθράκη: Προχωρούν εντατικά οι εργασίες ανακατασκευής του Κέντρου Υγείας

Προχωράει κανονικά η πορεία των εργασιών στο Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης και μάλιστα με εντατικό ρυθμό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα ο δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος, η δημοτική αρχή του οποίου προχωράει στην αποκατάσταση μιας ακόμα ζημιάς που προκάλεσε η θεομηνία του 2017, γίνεται κατεδάφιση των πρόσθετων παλαιών κτιρίων, καθώς και της εξωτερικής σκάλας.

Η συγκεκριμένη σκάλα, χαρακτηριστικό του Κ.Υ. μέχρι τώρα, θα αποτελέσει παρελθόν πλέον αφού προβλέπεται να τοποθετηθεί σύγχρονο ασανσέρ.

Επίσης όλα τα κομμάτια του υπονόμου που επηρεάζουν τις νέες κατασκευές του κτιρίου θα ξηλωθούν και θα δημιουργηθούν καινούργια τμήματα.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη, ιδεοληπτική δημοτική αρχή του Θανάση Βίτσα, που δεν κατάφερε μετά τις καταστροφές του 2017 να αποκαταστήσει τις σοβαρές ζημιές υποδομών του νησιού, ανάμεσα τους και του Κ.Υ.Σαμοθράκης, ο Νίκος Γαλατούμος και οι συνεργάτες του δίνουν λύσεις σε όλα όσα κλήθηκαν να διαχειριστούν μετά το 2019.