Ορεστιάδα: Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης σε ημερίδα του Τμήματος Δασολογίας του ΔΠΘ

Ορεστιάδα: Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης σε ημερίδα του Τμήματος Δασολογίας του ΔΠΘ

Το Τμήμα Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και ο Δήμος Ορεστιάδας, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Βιώσιμες και Ασφαλείς Πόλεις».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου και ώρα 14:00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Σίδερης» του Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα.

Στην εκδήλωση Κεντρικός Ομιλητής θα είναι:

  • Ο  Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γεώργιος Καραγιάννης, αρμόδιος για τις Υποδομές

Ομιλητές:

  • Καθηγητής Οδοποιίας και Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Νικόλαος Ηλιού.
  • Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Διαχείρισης Λειτουργίας Οδικής Υποδομής και Κυκλοφορίας, κ. Παντελεήμων Κοπελιάς.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. Καθηγητής Χειρουργικής Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς και ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας Βασίλειος Μαυρίδης.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν οι εν εξελίξει δράσεις του Υπουργείου Υποδομών που αφορούν στη Βιώσιμη Οδική Ασφάλεια και Κινητικότητα, καθώς και το ερευνητικό έργο των Πανεπιστημίων σε επίπεδο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εφαρμοσμένων Προτάσεων.

Το Τμήμα Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιεί δράσεις οι οποίες συμβάλλουν στη διαμόρφωση Κουλτούρας Βιωσιμότητας σε κάθε είδους σχεδιασμό και υλοποίηση έργων που αφορούν στο φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*