Π. Χαρέλας: Αυξημένη η πίεση που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα στα σύνορα

Π. Χαρέλας: Αυξημένη η πίεση που δεχόμαστε το τελευταίο διάστημα στα σύνορα

Την σωστή διάσταση όσων συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, έδωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ.Χαρέλας επεσήμανε ότι υπάρχουν αυξημένες ροές αυτό τον καιρό στον Έβρο, αφού μειώνεται και η στάθμη του ποταμού, κάτι που διευκολύνει διακινητές και λαθρομετανάστες, αλλά η κατάσταση σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει τον Μάρτιο του 2020. Επεσήμανε πως οι συνάδερφοι του Συνοριοφύλακες δίνουν αγώνα καθημερινά για να αποτρέπουν την είσοδο των παράνομων μεταναστών, τόσο στα χερσαία σύνορα του Έβρου όσο και στην θάλασσα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΗΤΗΣΗ ΧΑΡΕΛΑ

Να επισημάνουμε πάντως ως Evros-news.gr, ότι περισσότερο… ανησυχία δημιούργησαν στους κατοίκους του Έβρου η παρουσία απεσταλμένων των αθηναϊκών καναλιών και οι… δραματικοί και υπερβολικοί τόνοι που χρησιμοποίησαν κάποιοι εξ αυτών όσον αφορά τις μεταναστευτικές ροές, παρά η πραγματικότητα που υπάρχει. Γιατί οι ροές ποτέ δεν σταμάτησαν, αυξομειώνονται ανάλογα με την εποχή, ενώ οι αποτροπές είναι πάρα πολλές ιδιαίτερα τα βράδια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*