Ορεστιάδα: Τέλος εποχής για Τσελεμπή στην ΔΕΥΑΟ – Νέος Αντιπρόεδρος από χθες ο Γιώργος Μουτουσίδης

Ορεστιάδα: Τέλος εποχής για Τσελεμπή στην ΔΕΥΑΟ – Νέος Αντιπρόεδρος από χθες ο Γιώργος Μουτουσίδης

-Μετά από 8 χρόνια έμμισθων θέσεων, έγινε πλέον απλό μέλος του Δ.Σ

-Αναμένεται να… αναβαθμιστεί σε θέση άμισθου Αντιδημάρχου

-Νέος επίσης άμισθος Αντιδήμαρχος θα γίνει και ο Κώστας Σιαφκαλόζης

Τέλος εποχής, μετά από 8 χρόνια έμμισθων θέσεων στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ορεστιάδας για τον Δημήτρη Τσελεμπή, που κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου αντικαταστάθηκε στη θέση του Αντιπροέδρου από τον Γιώργο Μουτουσίδη.

Οκ.Τσελεμπής που είναι δημοτικός σύμβουλος με καταγωγή από το Ορμένιο Ορεστιάδας, όπου πάντως οι συγχωριανοί του σπάνια τον βλέπουν να εμφανίζεται, διετέλεσε ΕΜΜΙΣθΟΣ Πρόεδρος της ΔΕΥΑΟ από τον Οκτώβριο του 2014 που κέρδισε τις εκλογές η δημοτική αρχή του Βασίλη Μαυρίδης, έως το 2019 που έγιναν οι τελευταίες δημοτικές εκλογές. Στη συνέχεια έγινε Αντιπρόεδρος, αλλά συνέχισε να πληρώνεται μια και την θέση του Προέδρου πήρε ο ίδιος ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης και βάση του νόμου η αμοιβή πηγαίνει στον Αντιπρόεδρο.

Τώρα όμως, συνεδρίασε χθες το Δ.Σ της ΔΕΥΑΟ με νέο Πρόεδρο τον Γιάννη Περιστεράκη και αποφάσισε την αντικατάσταση του Δημήτρη Τσελεμπή από τη θέση του Αντιπροέδρου, με τον επίσης δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Μαυρίδη, τον Γιώργο Μουτουσίδη.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο κ.Τσελεμπής δεν… τα έβαψε μαύρα (βρε μανία που με πιάνει με τα… βαψίματα κάποιες φορές).  Κι αυτό γιατί θα αναβαθμιστεί, αφού να αναμένεται να τοποθετηθεί σε θέση άμισθου Αντιδημάρχου, στη μια εκ των δύο που έχει το δικαίωμα να ορίσει ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης. Μπορεί η νέα θέση να μην είναι έμμισθη όπως οι δύο στην ΔΕΥΑΟ, αλλά έτσι και αλλιώς για τον Δημήτρη Τσελεμπή αυτό που προέχει είναι προσφέρει στους δημότες και όχι τα χρήματα.

Την άλλη θέση άμισθου Αντιδημάρχου αναμένεται να καταλάβει ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σιαφκαλόζης.