Έβρος: Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ορίστηκε Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων Ν.Δ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Έβρος: Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος ορίστηκε Γενικός Συντονιστής των κομματικών οργανώσεων Ν.Δ στην Περιφέρεια ΑΜΘ

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος από τον Έβρο, γιατρός στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ορίστηκε Γενικός Συντονιστής της Γραμματείας Οργανωτικού για τις κομματικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, ο κ.Μιχαλόπουλος που εξελέγη πρόσφατα στο Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, αναλαμβάνει επικεφαλής στην θέση αυτή που δημιουργήθηκε τώρα, με την συνένωση των δύο θέσεων που αφορούσαν η μία τους νομούς Έβρου και Ροδόπης και η άλλη τους υπόλοιπους της Περιφέρειας ΑΜΘ. Στην πρώτη επικεφαλής ήταν ο Εβρίτης Δημήτρης Χατζίδης, που μετά την μη εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή δεν έχει πλέον ούτε τον ρόλο που κατείχε έως τώρα και στην δεύτερη ο Γιώργος Λυπηρίδης από την Ξάνθη που αναβαθμίστηκε επίσης, όπως και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σε νέο Αναπληρωτή Γραμματέα Βορείου Ελλάδος.

Η απόφαση Κονταδάκη για την τοποθέτηση Μιχαλόπουλου

Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τον ρόλο που ανέλαβε στο κόμμα της Ν.Δ και όπως έγραψε:

“Σήμερα είναι μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα.
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.
Η Ανανέωση, όπως την οραματίστηκε και την υποσχέθηκε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης άρχισε να γίνεται πράξη με την εκλογή του Παύλου Μαρινάκη στη θέση του Γραμματέα του κόμματος, συνεχίστηκε με την κατά 75%(!) νέα σύνθεση της Πολιτικής Επιτροπής μετά το 14ο Συνέδριο και «διατρέχει» πλέον και τη Γραμματεία Οργανωτικού, η οποία έχει ήδη εδώ και λίγες ημέρες νέο Αναπληρωτή Γραμματέα Βορείου Ελλάδος, τον φίλο Γιώργο Λυπηρίδη -με τον οποίο η καλή συνεργασία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Σηκώνουμε μανίκια και προχωράμε δυνατά!!!
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δικαιούται και πρέπει να είναι Πρωταγωνιστής, στα πάντα”.