Ζαντανίδης: “Μεγάλη η κίνηση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης – Τον Απρίλιο ξεπεράσαμε το 2019″

Ζαντανίδης: “Μεγάλη η κίνηση στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης – Τον Απρίλιο ξεπεράσαμε το 2019″

Όχι απλά ικανοποιητική, αλλά πολύ μεγάλη είναι η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και μάλιστα τον Απρίλιο του 2019 τα στοιχεία δείχνουν ότι ξεπέρασε αυτή το 20-19, δηλαδή την προ κορονοϊού εποχή.

Ο Αερολιμενάρχης Στέλιος Ζαντανίδης ποου καθημερινά με τους συνεργάτες του εργάζονται για να κυλούν όλα ομαλά και να εξυπηρετούν τις πτήσεις που καθημερινά αυξάνονται, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΜΑXIMUM FM και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. “Η κίνηση είναι μεγάλη στο αεροδρόμιο και θα σας πω ότι ο φετινός Απρίλιος ξεπέρασε τον Απρίλιο του 2019. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό, όπως και το γεγονός ότι έχουμε περισσότερος πτήσεις κάθε μέρα σε σχέση με την προ κορονοϊού εποχή.  Περιμένουμε και περισσότερο κόσμο. Οι θέσεις που έχουν πωληθεί είναι πάρα πολλές και θεωρώ και τον Μάιο θα πάμε πολύ καλά, ενώ από τον Ιούνιο που ξεκινάει και η πτήση προς και από το Ηράκλειο, θα φέρει ακόμα περισσότερη αύξηση της κίνησης των επιβατών όλο το καλοκαίρι”, είπε ο κ.Ζαντανίδης.

Όσον αφορά τις απ’ ευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο προς την Αλεξανδρούπολη οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουνίου, ο Αερολιμενάρχης του “Δημόκριτος” ανέφερε: “Πέρυσι τα στατιστικά της κίνησης στην συγκεκριμένη κίνηση ήταν 60% από την Αλεξανδρούπολη προς Κρήτη και 40% από το Ηράκλειο για Αλεξανδρούπολης. Στόχος θα πρέπει να είναι να αυξηθεί το ποσοστό και ο αριθμός των επιβατών που θα επιλέγουν να έρχονται από το Ηράκλειο όπου κάνουν τις διακοπές τους και προς την περιοχή μας. Γιατί η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος έχουν όλες τις προϋποθέσεις να προσελκύσουν τουρίστες από την Κρήτη, αλλά και όσους πηγαίνουν εκεί από Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού υπάρχει η απ’ ευθείας πτήση, να έρχονται κάποιες ημέρες και σε εμάς”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*