Πέτρος Ίμβριος: Ο Σαμοθρακίτης τραγουδιστής θα συμμετέχει σε ελληνικό γλέντι στην Ίμβρο το Δεκαπενταύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέτρος Ίμβριος: Ο Σαμοθρακίτης τραγουδιστής θα συμμετέχει σε ελληνικό γλέντι στην Ίμβρο το Δεκαπενταύγουστο (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην Ίμβρο από την οποία προφανώς προέρχεται το επίθετο του, θα τραγουδήσει τον φετινό Δεκαπενταύγουστο ο συμπατριώτης μας καταξιωμένος τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος.

Ο Σαμοθρακίτης καλλιτέχνης, βρέθηκε καλεσμένος χθες στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και δήλωσε ότι θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ζωή του στο ελληνικό νησί της Ίμβρου, δίπλα στον τόπο καταγωγής του, την Σαμοθράκη, στις 15 και 16 Αυγούστου και θα τραγουδήσει σε εκδήλωση του Συλλόγου Ιμβρίων. Το είχε κάνει παλαιότερα σε συνεργασία με τον ίδιο σύλλογο, αλλά στην Ελλάδα και όχι στην Ίμβρο που ως γνωστόν ανήκει πλέον στην Τουρκία. Κάτι που ήδη τον έχει συγκινήσει πάρα πολύ.

Βαφτίζει αύριο τον γιο του, που θα πάρει

το όνομα του πρόσφατα θανόντα πατέρα του

Στην ίδια εκπομπή, ο Πέτρος Ίμβριος ανακοίνωσε ότι αύριο Δευτέρα 30 Μαίου, θα βαφτίσει τον πρώτο του γιο και θα του δώσει το όνομα Παναγιώτης, όπως έλεγαν τον αγαπημένο του πατέρα ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 13 του περασμένου Δεκεμβρίου 2021 στην Αλεξανδρούπολη. Η βάφτιση του τρίτου παιδιού του, καρπού του έρωτά του με την Συράν Λελούδα, την τρίτη του σύζυγο, θα γίνει στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης.

Ο Πέτρος Ίμβριος παντρεύτηκε πρώτη φορά το 1998 με την γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργό Ναταλία Γερμανού, με την οποία χώρισαν ύστερα από πέντε χρόνια, διατηρώντας φιλικές, ενίοτε και επαγγελματικές σχέσεις.

Το 2007, ο Πέτρος επισημοποίησε με πολιτικό γάμο τη σχέση του με την Έλενα Ζαφειροπούλου, η οποία του χάρισε δύο κόρες, μία το 2008 και τη δεύτερη το 2010.