Διδυμότειχο: Ζήτησαν απ’ τον υπουργό Τ.Θεοδωρικάκο, να ολοκληρωθεί-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- το Σκοπευτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων

Διδυμότειχο: Ζήτησαν απ’ τον υπουργό Τ.Θεοδωρικάκο, να ολοκληρωθεί-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- το Σκοπευτήριο της Σχολής Αστυφυλάκων

Το Διδυμότειχο και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων, επισκέφθηκε κατά την χθεσινή επίσκεψη του στον Έβρο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου, τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο  Κωνσταντίνο Σκούμα και παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Δ/ντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Υποστράτηγου Πασχάλη Συριτούδη, της Διοικήτριας της Σχολής Δοκίμων Αστυφυλάκων Αναστασίας Πουρνάρα και του δημάρχου Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και ενημερώθηκε για την εκπαίδευση που πραγματοποιείται σε αυτήν.

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τέθηκε μετ’ επιτάσεως το… καυτό θέμα της ολοκλήρωσης του κλειστού Σκοπευτηρίου, που ενώ απομένουν πλέον ένα μικρό ποσοστό απαραίτητων ενεργειών προκειμένου να λειτουργήσει και να δώσει άλλη διάσταση στην λειτουργία στης Σχολής, δεν ολοκληρώνεται.

Επίσης, από τον Πρόεδρο της Σ.Ε.Α.Υ.Ο. Ηλία Ακίδη που παρέστη στην επίσκεψη του κ.Θεοδωρικάκου, τέθηκε το θέμα των κτηριακών εγκαταστάσεων τόσο του  Τάγματος Συνοριακής Φύλαξης Ισαακίου, αλλά και του Τμήματος Αστυνομίας Διδυμοτείχου. Όπως ειπώθηκε, θα παραχωρηθεί αγροτεμάχιο από τον Δήμο Διδυμοτείχου για την ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου και ζητήθηκε η στήριξη του προκειμένου να προχωρήσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*