Διδυμότειχο: Πλακώθηκαν στο ξύλο τρεις συγχωριανοί στο Ισαάκιο, για τα… χωράφια – Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Διδυμότειχο: Πλακώθηκαν στο ξύλο τρεις συγχωριανοί στο Ισαάκιο, για τα… χωράφια – Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Ξυλοδαρμός μεταξύ τριών συγχωριανών για κτηματικές διαφορές, σημειώθηκε χθες το βράδυ στο χωριό Ισαάκιο του Διδυμοτείχου, με αποτέλεσμα να διακομισθούν με ασθενοφόρο όλοι τους με τραύματα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Οι τρεις που συνεπλάκησαν, απ’ τους οποίους οι δύο ήταν πατέρας και γιος, παρέμειναν προληπτικά για νοσηλεία και σήμερα το μεσημέρι πήραν εξιτήριο, γιατί η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία. Παράλληλα, από το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου δηλώνουν άγνοια για το περιστατικό, αφού προφανώς δεν κατατέθηκε μήνυση από κανέναν εκ των συμπλεκομένων.

Το περιστατικό πάντως αναστάτωσε το χωριό Ισαάκιο που βρίσκεται ελάχιστα χιλιόμετρα δίπλα στο Διδυμότειχο, αφού τα νέα για το… πλάκωμα στο ξύλο μεταξύ συγχωριανών γρήγορα διαδόθηκε, μια και υπήρξε και η μεταφορά τους στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, χθες βράδυ στο χωριό ο ένας εκ των κατοίκων λογομάχησε με συγχωριανό του οποίος ήταν μαζί με τον πατέρα του για κάποια χωράφια τα οποία αγοράστηκαν. Κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια και έπεσε ξύλο, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά και σήμερα πήραν εξιτήριο.

Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε χωριό του δήμου Διδυμοτείχου, αφού προηγήθηκαν άλλο συμβάν στην Κυανή όπου πατέρας κιαι γιος ξυλοκόπησαν συγχωριανό τους όταν τους διαμαρτυρήθηκε για τα ζώα τους που έβοσκαν στο χωράφι του με τριφύλλι. Τότε μάλιστα υποβλήθηκαν και μηνύσεις εκατέρωθεν.

Ψυχραιμία παιδιά. Λίγοι μείναμε στα χωριά, ας μην… πλακωνόμαστε και μεταξύ μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διδυμότειχο: Ξύλο και συλλήψεις σε χωριό, όταν διαμαρτυρήθηκε γιατί τα ζώα τους μπήκαν σε χωράφι του