«Κάποτε ριζώνουν και τα λόγια» Παράσταση θεάτρου σκιών στο Μουσείο Μετάξης

«Κάποτε ριζώνουν και τα λόγια» Παράσταση θεάτρου σκιών στο Μουσείο Μετάξης

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, το Σάββατο 4 Ιουνίου (ώρα 20:30), την παράσταση θεάτρου σκιών «Κάποτε ριζώνουν και τα λόγια», στο Μουσείο Μετάξης, με αφορμή την περιοδική έκθεση «Όλες οι τέχνες για τον Καραγκιόζη» που παρουσιάζεται αυτή την περίοδο στο Μουσείο.

Η παράσταση του θιάσου σκιών Τα παραμύθια του Καραγκιόζη, που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, βασίζεται στο ομώνυμο παραδοσιακό ελληνικό παραμύθι από τη Θράκη και τον Πόντο.

Το σεράι έχει ανάγκη από έναν κουρέα για τον Πασά. Πρέπει όμως να είναι έμπιστος και να μη μιλήσει για όσα θα δει. Ο Καραγκιόζης αναλαμβάνει τη δουλειά και μαθαίνει το μεγάλο μυστικό. Πως όμως να κρατήσει το στόμα του κλειστό; Θα σκάσει αν δε μιλήσει. Αποφασίζει να πει το μυστικό στο πηγάδι. Θα μπει όμως σε μπελάδες γιατί θα ανακαλύψει πως κάποτε ριζώνουν και τα λόγια …

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, η παράσταση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.