Συρίγος: Χρόνο να μιλάει ώρες στα κανάλια έχει, για τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου δεν βρήκε

Συρίγος: Χρόνο να μιλάει ώρες στα κανάλια έχει, για τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου δεν βρήκε

Άλλες υπουργικές υποχρεώσεις του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου επικαλέστηκε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε μαζί του αν και βρέθηκε για 3 ημέρες (19,20,21 Μαίου) στην Αθήνα. 

Το θέμα της Σχολής Ψυχολογίας, για την οποία ακόμα δεν έχει εκδοθεί το απαραίτητο ΦΕΚ και ήδη μετά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 δεν θα λειτουργήσει ούτε το 2022-2023, ενώ η Σχολή Νοσηλευτικής πάντα βρίσκεται στον αέρα” με κίνδυνο να… μετακομίσει στην Αλεξανδρούπολη και το ΔΠΘ, παραμένουν “ανοιχτά”. Ο κ.Χατζηγιάννογλου όμως για να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, είπε στο δημοτικό συμβούλιο πως ο κ.Συρίγος που είναι αρμόδιος υφυπουργός Παιδείας για την Ανώτατη Εκπαίδευση, δεν είχε χρόνο να τον συναντήσει στο γραφείο του.

Πάντως ο Άγγελος Συρίγος βρίσκει χρόνο και μάλιστα πάρα πολύ, να βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια και να μιλάει όχι μόνο για την Παιδεία, αλλά και για την εξωτερική πολιτική, ως Καθηγητής. Χθες βράδυ για παράδειγμα, ήταν επί πολύ ώρα στην εκπομπή του MEGA με την Αντιγ’ονη Λυμπεράκη και νωρίτερα βγήκε στο δελτίο Ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Αλλά όταν έχεις τον… βολικό δήμαρχο Διδυμοτείχου που αντί να απαιτεί δυναμικά, συνεχίζει να σε ευχαριστεί επειδή δηλώνεις πως θα γίνει αργά ή γρήγορα η Σχολή Ψυχολογίας, τι να περιμένει κανείς.