Paralion Town Apartments: Καλοκαιρινές Διακοπές στην Αλεξανδρούπολη (Summer holidays) – Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα  (apartments Airbnb)

Paralion Town Apartments: Καλοκαιρινές Διακοπές στην Αλεξανδρούπολη (Summer holidays) – Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα  (apartments Airbnb)

Τα Paralion Town Apartments είναι αυτόνομα διαμερίσματα που βρίσκονται στην πόλη της Αλεξανδρούπολης , σε διάφορα σημεία όπως: στο κέντρο της πόλης, στην παραλιακή οδό και στην περιοχή της Χηλής.

Τα διαμερίσματα προσφέρονται για βραχυχρόνια ενοικίαση τους καλοκαιρινούς μήνες και λειτουργούν όπως τα Airbnb.

Τα apartments είναι πρόσφατα, πλήρως  ανακαινισμένα και διαθέτουν όλη την επίπλωση και την οικοσκευή ( κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο, σκεύη, LCD TV, free Wi-Fi,κλινοσκεπάσματα, καθαριότητα  κ.α.) που θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και πολυτελή διαμονή στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στα apartments μπορείτε να περάσετε άνετα και ξέγνοιαστα τις καλοκαιρινές διακοπές σας στην Αλεξανδρούπολη. Τα τετραγωνικά τους κυμαίνονται από 30 τ.μ. έως 85 τ.μ. και σε κάποια από αυτά μπορούν να φιλοξενηθούν έως 6 άτομα.

Το στυλ διακόσμησής τους , σας υπόσχεται μια απαράμιλλη πολυτέλεια καθώς τα apartments είναι διακοσμημένα σε διάφορες διακοσμητικές τάσεις όπως: modern style, minimal, industrial, vintage, country, classic.

Σας περιμένουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές σας στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης και σας υποσχόμαστε μια άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Υπεύθυνος καταλυμάτων: Τσάμουρας Παναγιώτης

Τηλ. Επικοινωνίας – κρατήσεων:

6944963860 & 6948073151

e-mail: tspana_ts@yahoo.gr

Μαζαράκη 7 – Αμφιπόλεως 1