Αλεξανδρούπολη: Άφαντοι οι δράστες της χθεσινής ληστείας, συνελήφθη το… θύμα που τους κυνήγησε με καραμπίνα

Άφαντοι είναι οι ληστές, πέντε συνολικά, που χθες το πρωί επιχείρησαν να κλέψουν μπαίνοντας μέσα στο σπίτι του, επιχειρηματία της Αλέξανδρούπολης, ο οποίος όμως συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση επειδή τους κυνήγησε με καραμπίνα πυροβολώντας στον αέρα και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Οι δράστες της συγκεκριμένης ληστείας για την οποία σας ενημέρωσε χθες άμεσα το Evros-news.gr παρουσιάζοντας την πραγματική διάσταση των γεγονότων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι αλλοδαποί, αναζητούνται από την Αστυνομία ενώ το… θύμα αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας γιατί είχε λήξει η άδεια της κυνηγετικής καραμπίνας και για άσκοπο πυροβολισμό. Μάλιστα η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δικηγόρου του θύματος Πάρη Παπαδάκη, ο οποίος με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα επικρίνει την στάση κάποιων αστυνομικών οργάνων γράφοντας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στην Αλεξανδρούπολη – Κυνηγούσε με καραμπίνα δύο άτομα και πυροβολούσε μέσα στον δρόμο

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση του ΘΥΜΑΤΟΣ ληστείας μέσα στην οικία από 5 άγνωστους άνδρες που μιλούσαν στην αλλοδαπή που έλαβε χώρα πρωινές ώρες στην πόλη μας.
Το επεισόδιο διαδραματίστηκε σε κεντρική οδό της πόλης με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το αυτοκίνητο χρώματος μαύρο που επέβαιναν οι ληστές περισυλλέγοντας τους συνεργούς τους.
Ο εντολέας μας-θύμα για να αμυνθεί έναντι των 5 τον οποίο απείλησαν κ αποπειράθηκαν να τραυματίσουν με κατσαβίδι κ απειλώντας τον με όπλο πυροβόλησε στον αέρα προς εκφοβισμό.
Αποτέλεσμα μέχρι τώρα οι επικίνδυνοι ληστές είναι άφαντοι, κυκλοφορούν ανάμεσα μας κ ο εντολέας μας κατηγορείται και κρατείται για παράνομη οπλοφορία γιατί είχε λήξει η άδεια της κυνηγετικής καραμπίνας κ για άσκοπο πυροβολισμό.
Απαράδεκτη η συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών που θέλησαν να μετατρέψουν το θύμα σε θύτη κάνοντας κάποιες αίολες κ αβάσιμες εικασίες. Πρέπει να μάθουν οι προανακριτικοί υπάλληλοι τις προσωπικές τους κρίσεις χωρίς στοιχεία να τις κρατάνε για το σπίτι τους και όχι να αναφέρουν μη σοβαρές απόψεις όπως π.χ. ληστείες πρωί στην Αλεξ/πολη δεν γίνονται ή γιατί λήστεψαν εσένα και όχι άλλον…
Αύριο στις 12 στον εισαγγελέα θα παρασταθώ μετά του εντολέα μου και εκεί θα κατατεθούν κ προφορικά κ εγγράφως όλες οι πράξεις κ οι παραλείψεις οιουδήποτε υπαιτίου έναντι του εντολέα μου.
Τα συμπεράσματα δικά σας..”