Αλεξανδρούπολη: Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα στη συνέντευξη Μυτιληνού-Μιχαηλίδη και… εμφανίστηκε ο Στάθης Ασπιώτης

Αλεξανδρούπολη: Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα στη συνέντευξη Μυτιληνού-Μιχαηλίδη και… εμφανίστηκε ο Στάθης Ασπιώτης

Ένα απρόοπτο είχε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου των Βαγγέλη Μυτιληνού-Παυλάρα Μιχαηλίδη, με την οποία ανακοίνωσαν, για άλλη μια φορά τις προηγούμενες ημέρες, συνεργασία και κοινή κάθοδο τους στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Ενώ είχαν ξεκινήσει να μιλούν στους δημοσιογράφους, επιλέγοντας την αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου, με το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ Παυλάρα (προσοχή διορθωτή μην γίνει λάθος και μου βγει καμιά άλλη λέξη, όπως… παλάβρα για παράδειγμα) να μιλάει φυσικά άλλη μια φορά πρώτος και σταματημό να μην έχει, άνοιξε ξαφνικά η… πόρτα της εισόδου στην αίθουσα και εμφανίστηκε ο Στάθης Ασπιώτης. Κι επειδή οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι είχαν επιλέξει να καθίσουν έχοντας την πλάτη στην πόρτα και κάποια site μετέδιδαν απ’ ευθείας τις δηλώσεις, καταγράφηκε το στιγμιότυπο με τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Έβρου κ.Ασπιώτη να… ξεπροβάλλει ανάμεσα στους Μυτιληνό, Μιχαηλίδη, όπως βλέπετε και στην βασική φωτογραφία μας.

Ως άλλος “Μητσάρας” λοιπόν, όπως δηλαδή τον “βάφτισε” εδώ και αρκετό καιrό το Evros-news.gr. αφού εμφανίζεται ξαφνικά σε διάφορες εκδηλώσεις για να βγάζει φωτογραφίες, όπως έκανε ο συγχωρεμένος και πολύ συμπαθής οπαδός του Πανιωνίου, που έπαιρνε θέσεις πίσω από τις κάμερες στα γήπεδα αρχικά, όταν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, για να φαίνεται στα πλάνα. Αργότερα έκανε το ίδιο και με τους πολιτικούς σε διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις.

Επί της ουσίας τώρα, αλήθεια ποιος ήταν ο λόγος της παρουσίας Ασπιώτη σε μια συνέντευξη Τύπου δύο δημοτικών συμβούλων που ανακοίνωσαν συνεργασία και κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές; Με ποια ιδιότητα βρέθηκε εκεί; Ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου, όταν δεν παρέστη ούτε ο… οικοδεσπότης της συνέντευξης Τύπου Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης; Ως μελλοντικά υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης; Μα δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό επίσημα, ότι προτίθεται να έχει αυτό τον ρόλο το επόμενο χρονικό διάστημα, Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν επρόκειτο για μια δημόσια εκδήλωση, αλλά για μια κλειστή συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους (τόσο κλειστή που κάποιοι εκπρόσωποι ΜΜΕ που καθυστέρησαν λίγο δεν κατάφεραν τελικά να μπουν στην αίθουσα).

Άλλωστε δεν βρέθηκαν εκεί ούτε οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Αδέσμευτη Νέα Αυτοδιοίκηση” του κ.Μυτιληνού (το… ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ Παυλάρας είναι ανεξάρτητος μεμονωμένος χωρίς παράταξη ως γνωστόν), οι Λάζαρος Κουρτίδης και Κώστας Δουνάκης. Κι επίσης, δεν παρέστη ούτε κάποιος από το… Think Tank (όπως ονομάζουν στο Παλιούρι Διδυμοτείχου την… Δεξαμενή σκέψης) που είχε ανακοινώσει ο… Παυλάρας τον Οκτώβριο του 2020 ως παράταξη «Αλεξανδρούπολη – Ο δήμος που θέλουμε» με 12 ονόματα. Άρα, η παρουσία Ασπιώτη, μπαίνοντας μάλιστα ως “Μητσάρας” πίσω από τις κάμερες, δεν εξηγείται λογικά. Εκτός και αν θέλει να είναι υποψήφιος μαζί με τους Μυτιληνό, Μιχαηλίδη. Όπως και να έχει, μάλλον ΚΑΜΕνος βγήκε ο Στάθης Ασπιώτης από την συγκεκριμένο παρουσία και κάποιος τον… πήρε στο λαιμό του. Πάλι καλά που δεν βρέθηκε εκεί και κανένα… drone να καλύψει την… ΤΣΑΚΠΙΝια με την οποία εισήλθε στην αίθουσα.