Ορεστιάδα: Δέντρα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές στη Ν.Βύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα: Δέντρα έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα προκαλώντας ζημιές στη Ν.Βύσσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι έντονες βροχοπτώσεις και το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει από χθες βράδυ και το νομό Έβρου, σε κάποιες περιοχές ήταν ιδιαίτερα έντονα και προκάλεσαν και ζημιές.

Στο χωριό Νέα Βύσσα της Ορεστιάδας, από τους ανέμους έσπασαν δέντρα και έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα καταπλακώνοντας τα και προκαλώντας καταστροφές. Κλήθηκε μάλιστα η Πυροσβεστική της Ορεστιάδας που έφτασε επιτόπου και αφού οι Πυροσβέστες έκοψαν τα δέντρα τα απομάκρυναν από τα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να φανεί όλο το μέγεθος της καταστροφής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ του Γιώργου Μπαχαρίδη

Οι κάτοικοι της Ν.Βύσσας που συγκεντρώθηκαν στο σημείο όταν σταμάτησε η βροχή που έπεφτε επί ώρες, έλεγαν μάλιστα ότι είχαν ζητήσει πολλές φορές από τον δήμο Ορεστιάδας να κοπούν κάποια από αυτά τα δέντρα, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Evros-news.gr, η βροχή σίγουρα είναι ευεργετική για τους αγρότες και τις καλλιέργειες τους αυτή την εποχή, αλλά έπεσε και χαλάζι και προκάλεσε δυστυχώς ζημιές σε κάποια χωριά του δήμου Ορεστιάδας, κυρίως στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Κυπρίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ-Έβρος: Ευεργετική η βροχή για τους αγρότες, αλλά και ζημιές από χαλάζι στην περιοχή Ορεστιάδας