Ορεστιάδα-Διδυμότειχο: Δρόμοι-ποτάμια, πλημμύρισαν πολλά χωριά απ’ την καταιγίδα – Περιουσίες στις λάσπες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορεστιάδα-Διδυμότειχο: Δρόμοι-ποτάμια, πλημμύρισαν πολλά χωριά απ’ την καταιγίδα – Περιουσίες στις λάσπες (ΒΙΝΤΕΟ)

-Διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία Φυλακίου-Βάλτου-Νεοχωρίου, από τις λάσπες που γέμισαν τον επαρχιακό δρόμο σε πολλά σημεία

Η κακοκαιρία «GENESIS» έπληξε και σήμερα την περιοχή μας, με ιδιαίτερη ένταση κυρίως στον βόρειο Έβρο, όπου από τις καταιγίδες και την έντονη νεροποντή, δρόμοι σε πολλά χωριά της Ορεστιάδας και του Διδυμοτείχου μετατράπηκαν σε ποτάμια και περιουσίες πλημμύρισαν και χάθηκαν στις λάσπες. 

Στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει το χωριό Φυλάκιο με τον Βάλτο και το Νεοχώρι, τα νερά μετέφεραν τόνους λάσπης στο οδόστρωμα και η κυκλοφορία διακόπηκε αναγκαστικά για πάνω από μισή ώρα. Σκαπτικά μηχανήματα της Περιφέρειας και του δήμου Ορεστιάδας προσπαθούν να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία απομακρύνοντας τα φερτά υλικά.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τα ΒΙΝΤΕΟ του Κώστα Θεοχαρίδη και το επιτόπιο ρεπορτάζ, στο Ορμένιο Ορεστιάδας οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους και το νερό μπήκε σε αυλές και σπίτια.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΤΡΙΓΏΝΟΥ

Τα ίδια και ακόμα χειρότερα τα πράγματα στο χωριό Κυπρίνος της Ορεστιάδας, όπου επίσης η καταρρακτώδης βροχή δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα, όπως μπορείτε να δείτε ακόμα και όταν μειώθηκε η ένταση των φαινομένων.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΝΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Με απόγνωση ο κάτοικος του Κυπρίνου κ.Κώστας, μιλάει στην κάμερα αντικρύζοντας την καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία και τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιουσία του. Είναι η δεύτερη φορά που του προκάλεσε καταστροφή στην περιουσία η θεομηνία και υπολογίζει τις ζημιές σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*