Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου ο Θανάσης Σιαλάκης στη χθεσινή γενική συνέλευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραιτήθηκε από Πρόεδρος της Α.Ε.Διδυμοτείχου ο Θανάσης Σιαλάκης στη χθεσινή γενική συνέλευση (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου της Α.Ε.Διδυμοτείχου, υπέβαλλε κατά την διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης ο Θανάσης Σιαλάκης.

Στην συζήτηση για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό της ομάδας, παρουσία μελών και φίλων, αφού ενημέρωσε για όσα συνέβησαν στην αγωνιστική χρονιά που έληξε και ανέλαβε την ευθύνη για τα λάθη που πιθανόν να έγιναν, γνωστοποίησε την παραίτησή του από το αξίωμα του Προέδρου.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΆΣΗΣ ΣΙΑΛΑΚΗΣ

Μετά από αυτή την εξέλιξη, θα δρομολογηθεί η διάδοχη κατάσταση βάση του καταστατικού και αν δεν βρεθεί εσωτερική λύση για νέο Πρόεδρο, τότε η ΑΕΔ θα οδηγηθεί εκ νέου σε γενική συνέλευση για την για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Ο κ.Σιαλάκης στάθηκε στην τραγική κατάσταση του δημοτικού γηπέδου, τόσο όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο όσο και τους υπόλοιπους (αποδυτήρια κ.λ.π) και τα προβλήματα που δημιούργησε στην ομάδα για προπονήσεις και αγώνες. Επεσήμανε μάλοιστα ότι δεν υπήρξε καμιά προσπάθεια από το Ευγενίδειο και τον δήμο Διδυμοτείχου αυτά να επιλυθούν.
Δέχθηκε μάλιστα έντονη κριτική από τον πρώην προπονητή της ομάδας και παλαίμαχο παίκτη της Χρήστο Μαυράκη, για τις επιλογές των προπονητών Πασχάλη Σταματάκη και Γιάννη Αναστασιάδη, οι οποίες θεωρεί ότι ήταν αποτυχημένες και μάλιστα υπήρξε και αντιπαράθεση ανάμεσα τους κάποιες στιγμές. Ανέλαβε πάντως την ευθύνη για τις επιλογές αυτές και επεσήμανε πως με τα προβλήματα που υπήρξαν, η τρίτη θέση που τερμάτισε η ομάδα δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία.
Στην γενική συνέλευση παρέστη και ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο οποίος έκανε γνωστό ότι έληξαν οι δικαστικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των εργολάβων και θα υπογραφεί σύντομα η σύμβαση για τις εργασίες αντικατάστασης του χλοοτάπητα. Ακόμα επεσήμανε πως δεν μπορεί εκ του νόμου να υπάρχει μόνιμος δημοτικός υπάλληλος στο γήπεδο για την συντήρηση του και άλλες εργασίες και ακόμα πως ο δήμος έδωσε σημαντική οικονομική ενίσχυση στην ΑΕΔ για την περασμένη αγωνιστική χρονιά.