Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Με ΠΥΞ ΛΑΞ, Γ.Αλκαίο, Γ.Βαρδή-Γ.Λιανό, KINGS-TRANNOS και FY-Mc Daddy

Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού: Με ΠΥΞ ΛΑΞ, Γ.Αλκαίο, Γ.Βαρδή-Γ.Λιανό, KINGS-TRANNOS και FY-Mc Daddy

Το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού που έχει γίνει θεσμός, επιστρέφει φέτος στις 5, 6 & 7 Αυγούστου 2022, μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω του κορονοϊού.

Η επιστροφή αυτή επισφραγίζεται με την επίσημη ανακοίνωση καλλιτεχνών που θα πάρουν μέρος στις φετινές εκδηλώσεις δίπλα στην λίμνη του Τυχερού, αλλά και κάποιων ακόμα που σχεδόν έχουν “κλείσει” και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η παρουσία τους αυτό το καλοκαίρι.
Πρώτοι ανακοινώθηκαν οι ΠΥΞ-ΛΑΞ που ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού.
Οι KINGS TRANNOS, ένα ποπ συγκρότημα, μια ιστορία. με πάνω από 223 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, βραβεύσεις, νούμερο 1 youtube trends, νούμερο 1 Spotify streamings, πολλά ραδιοφωνικά air play tops και πολλές σερί επιτυχίες μέσα σε 10 μόλις χρόνια , έρχονται επίσης για μία και μοναδική εμφάνιση στο Τυχερό, παρέα με τη νέα τους επιτυχία ” MADAME” που έσπασε όλα τα ρεκόρ μέσα σε ένα μήνα κυκλοφορίας.

Και οι FY x Mc Daddy x DISPLAY θα φέρουν το πάρτι στο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού με την επιτυχία τους NISI.

Αλκαίος και Γιάννης Βαρδής με Γιώργο Λιανό

Υπάρχουν όμως και καλλιτέχνες που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά σχεδόν έχουν “κλείσει”, όπως ο Γιώργος Αλκαίος για την πρώτη ημέρα 5 Αυγούστου και οι Γιάννης Βαρδής, Γιώργος Λιανός (που παρουσιάζει και το SURVIVOR), οι οποίοι όλα δείχνουν πως θα πάρουν μέρος στο φετινό Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού.