Μήνυση του βουλευτή Έβρου Σ.Κελέτση κατά Κ.Πιτιακούδη – Να τον χαίρονται Ν.Δ, Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου!!!

Μήνυση του βουλευτή Έβρου Σ.Κελέτση κατά Κ.Πιτιακούδη – Να τον χαίρονται Ν.Δ, Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου!!!

Στις δεκάδες Εξώδικα, Αγωγές, Μηνύσεις και Ασφαλιστικά Μέτρα που έχει δεχθεί αυτά τα πέντε χρόνια λειτουργίας του το Evros-news.gr και ο Κώστας Πιτιακούδης, ήρθε να προστεθεί και η ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τον βουλευτή Έβρου του κυβερνώντος κόμματος Σταύρο Κελέτση. 

Πήραμε στα χέρια μας σήμερα την μήνυση που στέφεται εναντίον μας για “συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση μέσω διαδικτύου”. Να τον χαίρονται τον βουλευτή τους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, το κόμμα του η Ν.Δ και το Μέγαρο Μαξίμου. Μετά τα εξώδικα της κόρης και του γιου του έτερου βουλευτή Έβρου Τάσου Δημοσχάκη, τώρα έχουμε την ΠΡΩΤΗ ΜΗΝΥΣΗ από βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, με ξεκάθαρο στόχο να μας ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ, να ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΙ, ώστε να μην του ασκούμε κριτική. Σκεφθείτε να τον κάνει και υφυπουργό ή πολύ περισσότερο υπουργό, όπως σε κάθε ανασχηματισμό αφήνουν να διαρρέει ο ίδιος και οι συνεργάτες του. Πόσο πιο… άγρια θα αντιμετωπίζει την κριτική που του γίνεται από τα ΜΜΕ.

Ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο ασκήσαμε πολύ σκληρή κριτική και φυσικά στους τρεις βουλευτές του στον Έβρο το ίδιο, μόνο με ένα ΕΞΩΔΙΚΟ της Νατάσας Γκαρά αντέδρασε. Τα στελέχη και οι βουλευτές της Ν.Δ. όμως φαίνεται ότι ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. Γιατί είναι δεδομένο ότι Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ εναντίον μας, προέρχεται από θεσμικούς εκπροσώπους και στελέχη του σημερινού κυβερνώντος κόμματος. 

Ήδη στον κ.Κελέτση και όσους πολιτικούς και θεσμικούς προσπαθούν να μας ΦΙΜΩΣΟΥΝ, να μας ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ και να μας ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ, απάντησε με τον καλύτερο τρόπο το Διοικητικό Συμβούλιο τις Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), της μεγαλύτερης και κορυφαίας δημοσιογραφικής Ένωσης της χώρας, που με ανακοίνωση για την “βιομηχανία” μηνύσεων και αγωγών εναντίον του Evros-news.gr και εμένα προσωπικά, είχε εκδώσει ανακοίνωση καταδικάζοντας αυτές τις τακτικές.

Ο κ.Κελέτσης επικαλείται τα δημοσιεύματα του Evros-news.gr που είχαν τίτλους:

  1. Στις 20-1-2022: Κελέτσης: Άνευ αντικειμένου οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο. Ακροδεξιοί, γραφικοί, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων”, που αφορούσε δηλώσεις του στο “Ράδιο Έβρος”.
  2. Στις 23-2-2022: Κελέτσης: “Αντί να λύνει προβλήματα του Έβρου… ξεκατινιάζετα δημόσια γιατί δεν προσκλήθηκε σε κοπή πίτας”.
  3. Στις 23-2-2022: “Πολλοί συνάδερφοι του τον αποκαλούν “τουρίστα” άγνωστο γιατί”.
  4. 10-4-2022: “Στο… στοιχείο του βρέθηκε χθες ο βουλευτής Έβρου Σταύρος Κελέτσης, το “βατράχι” όπως τον… βάφτισε το Evros-news.gr παλαιότερα για τις δηλώσεις του κατά της Τουρκίας και τις βουτιές στις βάθρες της Σαμοθράκης, δείχνοντας σθένος… βατραχάνθρωπου”.
Ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης φοράει προστατευτική μάσκα για τον κορονοϊό, αλλά εμάς θέλει να μας… ΦΙΜΩΣΕΙ με ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Για τις κατηγορίες που μας αποδίδει, θα καταθέσω τις επόμενες ημέρες απολογητικό υπόμνημα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και αυτός θα κρίνει τελικά αν ασκηθεί εναντίον μου ποινική δίωξη και θα παραπεμφθώ σε δίκη. Αυτό που δεν μπορώ όμως να μην σχολιάσω, είναι μια παράγραφος που αναφέρει στην μήνυση του ο Σταύρος Κελέτσης και συγκεκριμένα:

Ήδη από την προ των εκλογών του 2019 περίοδο η συγκεκριμένη ενημερωτική ιστοσελίδα αναφερόταν σε εμένα με έντονα απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και κρίσεις που συνεχίζονται αδιαλείπτως μέχρι και σήμερα σε σημείο που θα μπορούσε κανείς δίκαια να ισχυριστεί ότι διαπνέεται από μένος εναντίον μου και μόνο την επιβαλλόμενη δημοσιογραφική δεοντολογία δεν τηρεί”.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Επειδή λοιπόν ο βουλευτής Έβρου του κυβερνώντος κόμματος της Ν.Δ μας κατηγορεί ότι πριν ακόμα τις εκλογές του 2019 αναφερόμασταν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και κρίσεις σε αυτόν και θα μπορούσε κανείς δίκαια να ισχυριστεί ότι διαπνεόμαστε από μένος εναντίον του, ας παρουσιάσουμε μερικά από τα δημοσιεύματα μας που… επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του:

Για τέτοιους… ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ και επίσης ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ από το Evros-news.gr και τον Κώστα Πιτιακούδη μιλάμε. Σαν αυτά τα δημοσιεύματα που ήδη διαβάσατε. και το ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ;

Ο Σταύρος Κελέτσης μας έστειλε διαφημιστικό banner της υποψηφιότητας του για βουλευτής Έβρου ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, το οποίο μάλιστα “έπαιζε” ως ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στο Evros-news.gr, δίπλα στον τίτλο της ιστοσελίδας. Μα έβαλε διαφήμιση και μάλιστα πληρωμένη, στην ιστοσελίδα που και πριν τις εκλογές του 2019 αναφέρονταν σε αυτόν με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και είχε μένος εναντίον του; 

Και δυο ακόμα επισημάνσεις. Μετά το πρώτο δημοσίευμα του Evros-news.gr που επιαλείται στην μήνυση του ο Σταύρος Κελέτσης, στις 20-1-2022 με τίτλο: “Κελέτσης: Άνευ αντικειμένου οι κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας στο Φυλάκιο. Ακροδεξιοί, γραφικοί, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων” και συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου, συνάντησα τον βουλευτή Έβρου στο “cafe ZUCA” στην παραλία της Αλεξανδρούπολης, όπου καθόταν σε τραπέζι μπροστά στο Νομαρχείο, παρέα με συνεργάτες του και ένα ακόμα γνωστό του ζευγάρι από τον βόρειο Έβρο (ο άνδρας γνωστός σπουδαίος αθλητής της περιοχής μας).

Με κάλεσε με πολύ χαρά και χαμόγελο να καθίσω μαζί τους για να πιούμε έναν καφέ, αλλά επειδή είχα κανονίσει άλλα ραντεβού, απλά έμεινα για λίγα λεπτά μαζί τους όρθιος και συζητήσαμε για τις εξελίξεις. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ και ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ και ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ή ΔΥΣΦΟΡΙΑ. Να μου ζητήσει έστω κάποιες εξηγήσεις ή να μου εκφράσει την διαφωνία του για όσα γράψαμε. Αυτός είναι ο βουλευτής Σταύρος Κελέτσης.

Και το τελευταίο. Βλέπω ότι την μήνυση την κατέθεσε ο ίδιος, ως δικηγόρος που είναι και δεν χρησιμοποίησε κάποιον συνάδερφο του. Σε αντίθεση με εμάς που για άλλη μια φορά θα πρέπει να δαπανήσουμε αρκετά… ΚΑΤΟΥΣΤΑΡΚΑ για τη νομική μας κάλυψη, ο ίδιος δεν θα πληρώσει καθόλου έξοδα νομικής υποστήριξης. Κάνει οικονομία φαίνεται, αφού να θυμίσουμε ότι στο Πόθεν Έσχες του για το 2018, όταν δηλαδή δεν ήταν βουλευτής, ο Σταύρος Κελέτσης, είχε δηλώσει εισόδημα μόλις 2.365 ευρώ. Περίπου 200 ευρώ τον μήνα δηλαδή. Που να ξοδεύεται λοιπόν τώρα για πληρωμή άλλου δικηγόρου.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ