Σημαντικό το αποτύπωμα της παρουσίας του Παναγιώτη Γιαννάκη, για τον αθλητισμό του Διδυμοτείχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικό το αποτύπωμα της παρουσίας του Παναγιώτη Γιαννάκη, για τον αθλητισμό του Διδυμοτείχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικό ήταν το αποτύπωμα της παρουσίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο Διδυμότειχο του “Δράκου” του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη και της ΥΑΝΝΑΚΙS ACADEMY, μετά από ενέργειες της διοίκησης του ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ.

Όχι μόνο για το άθλημα του μπάσκετ, αλλά και τον αθλητισμό της πόλης και της περιοχής γενικότερα, που έχουν τεράστια ανάγκη την παρουσία τέτοιων κορυφαίων αθλητών-προτύπων. Κι ήταν επίσης πολύ σωστή, σημαντική και αξιέπαινη, η επιλογή να πλαισιώνει σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις και παρουσίες του τον κορυφαία μπασκετμπολίστα και προπονητή και ο Ολυμπιονίκης μας στον ακοντισμό από το Διδυμότειχο Κώστας Γκατσιούδης. Τα νέα παιδιά είναι πολύ σημαντικό να βλέπουν δίπλα τους τέτοια ινδάλματα και αθλητικά πρότυπα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μαζί με τον γιο του και τον επίσης σπουδαίο διεθνή μπασκετμπολίστα Νίκο Λινάρδο, που είναι συνεργάτης του, βρέθηκαν μάλιστα στην “πόλη των κάστρων” ημέρες της 35 ης επετείου της κατάκτησης του EUROBASKET 1987 που συγκλόνισε και ξεσήκωσε όλους τους Έλληνες. Κι αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη σημασία και αίγλη στην παρουσία τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ GIANNAKIS ACADEMY

Είναι μάλιστα πολύ εύστοχες οι επισημάνσεις του Χαράλαμπου Παρούση, ενός ανθρώπου ο οποίος έχει αφιερώσει την ζωή του στον αθλητισμό του Διδυμοτείχου σε κάθε του έκφανση, που συνόδεψε την φωτογραφία του με τους Γιαννάκη και Γκατσιούδη με το κείμενο που προσυπογράφουμε:

“Ζήσαμε μοναδικές στιγμές το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στο Διδυμότειχο. Θυμηθήκαμε τα παλιά με φίλους από το χώρο του αθλητισμού. Νιώσαμε την αγωνία των μικρών παιδιών που μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης από τον ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ και των προπονητών σε ένα εποικοδομητικό camp αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες. Παιδιά από ομάδες του κεντρικού και Βορείου Έβρου.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ για αυτή τους την πρωτοβουλία. Η έλευση της ΥΑΝΝΑΚΙS ACADEMY και μάλιστα ανήμερα της 35 ης επετείου της κατάκτησης του EUROBASKET 1987, στο πλαίσιο της κοινωφελούς δράσης για ακριτικές περιοχές, σκόρπισε χαρά και συγκίνηση στους στους νεαρούς αθλητές και στους γονείς και φίλους της καλαθοσφαίρισης. Δούλεψαν σκληρά και ασταμάτητα υπερβάλλοντας εαυτόν.

Επί τρείς μέρες στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου ” ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΓΚΑΤΣΙΟΥΔΗΣ” στο Διδυμότειχο κυριάρχησε το μότο THE SPIRIT OF DRAGON”.

Υ.Γ Evros-news.gr: Ας μην… χαλάσουμε αυτή την αναφορά, με σχολιασμό της προσπάθειας ορισμένων ντόπιων θεσμικών να… οικειοποιηθούν την επιτυχία των ανθρώπων του ΓΑΣ Σπάρτακος για την έλευση του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Διδυμότειχο, προσπαθώντας να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για την κατάσταση όλων των αθλητικών χώρων της πόλης.