Ορεστιάδα: Ξεκίνησε η αποκατάσταση με άσφαλτο απ’ την κατασκευαστική εταιρεία, του δικτύου φυσικού αερίου

Ορεστιάδα: Ξεκίνησε η αποκατάσταση με άσφαλτο απ’ την κατασκευαστική εταιρεία, του δικτύου φυσικού αερίου

Ξεκίνησε σήμερα στην Ορεστιάδα η αποκατάσταση με άσφαλτο από την κατασκευάστρια εταιρεία του δικτύου φυσικού αερίου, των τομών που άνοιξαν σε όλη σχεδόν την πόλη για την τοποθέτηση των σωλήνων μεταφοράς του φυσικού αερίου.

Μάλιστα στα έργα αποκατάστασης έκανε αυτοψία ο δήμαρχος Βασίλης Μαυρίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αρχοντή Αρχοντίδη, ενώ να υπενθυμίσουμε πως η δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί ότι θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση ολόκληρου του οδοστρώματος σε δρόμους της πόλης, όταν ολοκληρωθούν και τα έργα φυσικού αερίου.
Είναι αλήθεια πως υπήρξαν αρκετές δυσκολίες κατά την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου υποδομής για την πόλη της Ορεστιάδας, οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν προσωρινά γκρίνιαζαν ή διαμαρτύρονταν, δικαιολογημένα τις περισσότερες φορές. Δυστυχώς τόσο η ΔΕΔΑ (κυρίως) που είναι η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το φυσικό αέριο και στην Ορεστιάδα όσο και η κατασκευάστρια του δικτύου, δεν φρόντισαν με καμπάνια να ενημερώσουν τον κόσμο ότι η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, αλλά το οικονομικό κέρδος του και μάλιστα σημαντικό όσο αφορά την κατανάλωση της ενέργειας, θα είναι μόνιμο και σημαντικό.
Με την εξέλιξη πάντως των εργασιών αποκατάστασης, η κατάσταση θα εξομαλύνεται σταδιακά και οι πολίτες που η πλειοψηφία τους επέδειξε και συνεχίζει να επιδεικνύει μεγάλη υπομονή καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του έργου, όταν αρχίσουν να χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο και θα βλέπουν την οικονομική διαφορά σε σχέση με άλλες πηγές ενέργειας, θα καταλάβουν ότι τέτοια έργα υποδομής πραγματικά βελτιώνουν την ζωή τους προς το καλύτερο.