Τρίτο μετάλλιο, δεύτερο αργυρό ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης- Χάλκινο ο Δ. Καρυπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτο μετάλλιο, δεύτερο αργυρό ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης- Χάλκινο ο Δ. Καρυπίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαρώνουν τα μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, οι δυο Εβρίτες Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και Δημήτρης Καρυπίδης.

Ο Φεριώτης Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης μετά το χρυσό και το ασημένιο τις προηγούμενες ημέρες, κατέκτησε σήμερα άλλο ένα  ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. μικτής ατομικής SM8.
Η “ΑΣΗΜΕΝΙΑ” ΚΟΥΡΣΑ ΜΙΧΑΛΕΝΤΖΑΚΗ

Ο Μιχαλεντζάκης, εμπλούτισε την παγκόσμια συλλογή του, με το όγδοο κατά σειρά μετάλλιο και δεύτερο ασημένιο. Παρά την υπερπροσπάθεια στο ελεύθερο, στο τέταρτο και τελευταίο σκέλος της κούρσας, στάθηκε αδύνατο να καλύψει τη διαφορά από τον Αμερικανό Γκρίσγουλντ, με αποτέλεσμα να πάρει την δεύτερη θέση με επίδοση 2:28.34 (2:26.20 ο αθλητής των ΗΠΑ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

Λίγα 24ωρα μετά το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ελεύθερο, ο Δημήτρης Καρυπίδης πανηγύρισε για λογαριασμό της Ελλάδας και το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο S1. Ο συντοπίτης μας ο οποίος είχε στη συλλογή του δύο παγκόσμια μετάλλια από τη διοργάνωση του 2017 στο Μέξικο Σίτι, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 1:26.73.

Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Πλέον οι δυο τους έχουν κατακτήσει τα πέντε από τα επτά μετάλλια της εθνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στην κορυφαία διοργάνωση της κολύμβησης μέσα στο 2022.