Αλεξανδρούπολη: Πέταξαν για Βραζιλία και το Παγκόσμιο Σχολικό Βόλεϊ, οι Πρωταθλητές Ελλάδος του 3ου ΓΕΛ

Αλεξανδρούπολη: Πέταξαν για Βραζιλία και το Παγκόσμιο Σχολικό Βόλεϊ, οι Πρωταθλητές Ελλάδος του 3ου ΓΕΛ

Με τελικό προορισμό την Βραζιλία, “πέταξε” σήμερα από την Αλεξανδρούπολη η αποστολή της ομάδας βόλεϊ του 3ου Γενικού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου από αύριο να ξεκινήσει την προσπάθεια της στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που διεξάγεται εκεί.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος-Κύπρου και ο προπονητής τους Χρήστος Γκαρνέτας, από το αεροδρόμιο της “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και μετά από ένα πολύωρο ταξίδι θα φτάσουν στην “χώρα του καφέ” και μετά την κατάκτηση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος βόλεϊ, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα τελικά του Παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος.

Οι μαθητές του σχολείου της Αλεξανδρούπολης και του Έβρου, που ήδη έκανα περήφανη την περιοχή μας και είναι όλοι τους αθλητές του ΜΓΣ Εθνικού, πηγαίνουν στην Βραζιλία με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα να τιμήσουν την χώρα μας και να διεκδικήσουν την διάκριση και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την ομάδα αποτελούν οι μαθητές-αθλητές:

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της πτήσης, από την Αλεξανδρούπολη “πέταξαν” για το “Ε.Βενιζέλος” της Αθήνας, από εκεί μέσω της Ντόχα του Κατάρ θα φτάσου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Στη συνέχεια θα οδηγηθούν στην πόλη Iguazu, που είναι ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων της τελικής φάσης, όπου θα πάρουν μέρος σχολεία από όλο τον κόσμο και θα δώσουν τη δική τους “μάχη” για διάκριση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*