Στη Θράκη ήρθε για ξεκούραση και ιδιωτική επίσκεψη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Στη Θράκη ήρθε για ξεκούραση και ιδιωτική επίσκεψη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής

Στη Θράκη και συγκεκριμένα στην αγαπημένη του Ξάνθη, αφού έχει ιδιαίτερο πάθος με την περιοχή της Σταυρούπολης και του Λειβαδίτη, βρέθηκε για ξεκούραση και σε καθαρά ιδιωτική επίσκεψη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ξάνθης Βασίλη Ρούφο που “ανέβασε” την σχετική φωτογραφία στο facebook και τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επί Κυβερνήσεων του, τον Αλέξανδρο Κοντό. Μάλιστα δεν αρνήθηκε στον κ.Ρούφο να δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο και την παρείστικη φωτογραφία που βλέπετε, ενώ το ίδιο έκανε και με τους πολίτες που έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν όταν τον συνάντησαν τυχαία στο ξενοδοχείο που έμεινε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας “ΜΑΧΗΤΗΣ”, που ως γνωστόν έχει άριστες σχέσεις με τον κ.Κοντό και απηχεί συχνά τις απόψεις του, ο πρώην Πρωθυπουργός είχε και μια καθαρά προσωπική και  ιδιαίτερη συνάντηση και συζήτηση με τον πρώην υπουργό Αλέξανδρο Κοντό για τα Εθνικά θέματα και τις συνεχείς προκλήσεις της Τουρκίας στα σύνορά μας, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Κοντός αν και σύμφωνα με τον “Μαχητή” αρνήθηκε κάθε πολιτικό σχόλιο, λέγοντας πως επρόκειτο “καθαρά για ιδιωτική επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην αγαπημένη του Ξάνθη”, επισημαίνει ότι ο κ.Κοντός απέφυγε να σχολιάσει “αν η επίσκεψη είχε σχέση με τις επικείμενες πρόωρες Εθνικές εκλογές και τις προσπάθειες που γίνονται σε κεντρικό επίπεδο,  ώστε  να μεταπεισθεί και να κατέβει υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης όπου “τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας σε μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει την περιοχή, δεν είναι καθόλου καλά…” Τα τελευταία δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αποτελούν απόψεις της εφημερίδας ή του πρώην υπουργού και βουλευτή και… ευσεβείς πόθους του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*