Τι γίνεται βρε παιδιά; Η Άντζελα Γκερέκου… έφερε κοντά Δερμεντζόπουλο, Γκαρά;

Τι γίνεται βρε παιδιά; Η Άντζελα Γκερέκου… έφερε κοντά Δερμεντζόπουλο, Γκαρά;

Η χθεσινή επίσκεψη της Προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου στην Ορεστιάδα, φαίνεται ότι… έφερε κοντά τους δυο βουλευτές που κατάγονται από την πόλη, τον Χρήστο Δερμεντζόπουλο της Ν.Δ και τη Νατάσα Γκαρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα και οι δυο χαμογελούν στον φακό του δημοτικού συμβούλου Κώστα Ασμανίδη, ο οποίος και τους φωτογράφησε κατά την διάρκεια της παρουσίας της κ.Γκερέκου στον Βάλτο Ορεστιάδας, όπου εγκαινίασε δράσεις αγροτοτουρισμού. Άλλωστε μόνο αυτοί παραβρέθηκαν, αφού οι Τάσος Δημοσχάκης και Σταύρος Κελέτσης-άγνωστο γιατί-δεν εμφανίστηκαν κοντά στην Πρόεδρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού κατά την επίσκεψη της στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Μπορεί οι ιδεολογικές διαφορές να είναι σημαντικές για τους δυο νεαρούς βουλευτές του Έβρου, να υπάρχουν ανάμεσα τους έντονες αντιπαραθέσεις εντός και εκτός Βουλής, αλλά έχουν κοινά στοιχεία το νεαρό της ηλικίας και ότι κατάγονται από την ίδια πόλη. Κι επίσης, είναι και οι δύο… ανύπαντροι. Μπορεί λοιπόν να είναι πολιτικοί και κομματικοί αντίπαλοι, αλλά όχι και εχθροί.