Διδυμότειχο: Πολύς κόσμος στο εντυπωσιακό Fashion show με μαγιό, από τα Εσώρουχα “Διαλεχτή” (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Διδυμότειχο: Πολύς κόσμος στο εντυπωσιακό Fashion show με μαγιό, από τα Εσώρουχα “Διαλεχτή” (ΒΙΝΤΕΟ+φωτό)

Πολύς κόσμος στο εντυπωσιακό και απόλυτα πετυχημένο Fashion Show με μαγιό, από το γνωστό κατάστημα Εσώρουχα “Διαλεχτή” (Ι. Μανδαλίδου 39 – Τηλ. 2553 022967 ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ), που διοργανώθηκε στο Caffe Isaakio

Ήταν η πρώτη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Διδυμότειχο μετά από πάρα πολύ καιρό, λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού και παρουσιάστηκε η φετινή κολεξιόν μαγιό της πολύ γνωστής εταιρείας Blue point 2022.

Μια άψογη διοργάνωση που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, κυρίως γυναίκες και για την οποία συνεργάστηκαν άψογα όπως έδειξε το τελικό αποτέλεσμα οι:

Μαγιό: Εσώρουχα “Διαλεχτή”- Καραμπουναρλή Διαλεχτή

Γυαλιά: Optics Kevork
Χτενίσματα: Ma-Li Hairstyle
Αξεσουάρ: Sarantis Cosmetics & Accessories
DJ: AleXandros Kalodimidis
Μπουφές: Fameγυρο
MadRadio107
Φωτογραφίες-ΒΙΝΤΕΟ Aggelos Tziras

Την εκδήλωση “έντυσαν” μουσικά οι αδερφές Εύα & Χριστίνα Ζυγογιάννη που πριν λίγο καιρό πήραν μέρος στο talent show “The X-Factor”.
Χόρεψαν τα μέλη του “Bailar Latino Team”, δίνοντας άλλη μια ευχάριστη νότα διασκέδασης στην όμορφη βραδιά.

Όσοι παραβρέθηκαν παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό Fashion Show, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κορυφαία μαγιό και άλλα αξεσουάρ για την θάλασσα της φετινής κολεξιόν της Blue point. 

Τα μανεκέν που είχαν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Fashion Show τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, αφού ανέδειξαν με τα κορμιά τους τα κορυφαία μαγιό της Blue point 2022.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ FASHION SHOW