Ορεστιάδα: Η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2022» δυνατά-τα-τα-τα με Stavento, Αδάμου, Ρόκκο, Φουρέιρα, Τσαλιγοπούλου, Δάντη, Ιακωβίδη

Ορεστιάδα: Η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2022» δυνατά-τα-τα-τα με Stavento, Αδάμου, Ρόκκο, Φουρέιρα, Τσαλιγοπούλου, Δάντη, Ιακωβίδη

Η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2022» επανέρχεται φέτος δυνατά-τα-τα-τα-τα, μετά από δύο χρόνια λόγω των μέτρων κορονοϊού, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές.

Το πρόγραμμα της εμφάνισης των καλλιτεχνών που θα βρεθούν στην σκηνή ήδη οριστικοποιήθηκε και σύμφωνα με αυτό, πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου θα κάνουν οι… συντοπίτες μας Μιχάλης Κουϊνέλης-Stavento με την σύζυγο του Ήβη Αδάμου, τον Στέλιο Ρόκκο και την Μαρίζα Ρίζου. 

Στις 28 Ιουλίου η εκφραστική Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Εισβολέας, θα διασκεδάσουν το κοινό.

Στις 29 Ιουλίου το δίδυμο Κώστας Τουρνάς και ο Χρήστος Δάντης στις 29/07 αναμένεται να χαρίσουν επίσης μοναδικές στιγμές.

Η… ξεσηκωτική Ελένη Φουρέιρα στις 30 Ιουλίου, μαζί με άλλους καλλιτέχνες θα βρεθεί στην σκηνή του φεστιβάλ Άρδα.

Τέλος στις 31 Ιουλίου η φετινή Συνάντηση Νέων Άρδας θα κλείσει με τον Πέτρο Ιακωβίδη, τη Νικόλ Σαραβάκου, την Josephine και τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα και… δυνατά-τα-τα-τα-τα.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΗΚΕΠΑΟ θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα των παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων, όπως επίσης και τις τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για την φετινή Συνάντηση Νέων Άρδας 2022.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*