Σιαλάκης: Παραδίδω τα δελτία της Α.Ε.Διδυμοτείχου στο δήμαρχο Ρ.Χατζηγιάννογλου, για να βρει διοικητική λύση

Σιαλάκης: Παραδίδω τα δελτία της Α.Ε.Διδυμοτείχου στο δήμαρχο Ρ.Χατζηγιάννογλου, για να βρει διοικητική λύση

Σοβαρό πρόβλημα και διοικητικό αδιέξοδο αντιμετωπίζει η Α.Ε.Διδυμοτείχου, μετά την αρχική παραίτηση του Προέδρου Θανάση Σιαλάκη και την ομαδική παραίτηση από τα καθήκοντά τους όλων των υπόλοιπων μελών της διοίκησης.

Οι δυο Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 και χθες Δευτέρα 20 Ιουνίου δεν έδωσαν κάποια λύση, αφού η μεν πρώτη αναβλήθηκε λόγω απαρτίας και απ’ την δεύτερη δεν προέκυψε ενδιαφέρον εκ των έσω από κάποιον για να αναλάβει την προεδρία της ιστορικής Α.Ε.Δ. Έτσι αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ομάδας, της 20ης Ιουνίου 2022 δεν κατάφερε να εκλέξει Δ.Σ., καθώς δεν βρέθηκε η λύση εκ των έσω και δεν υπήρξε κάποια υποψηφιότητα για την προεδρία.

Ως εκ τούτου ορίζεται Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 10/06/2022 πρόσκληση του ΔΣ, για την 29η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη ώρα 21:00 μ.μ. στην δημαρχία Διδυμοτείχου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη, οι φίλοι, οι παλαίμαχοι και όσοι ενδιαφέρονται για τα κοινά της ομάδας μας να παρευρεθούν για την εκλογή του νέου Δ.Σ.”.
Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Α.Ε.Διδυμοτείχου μπαίνει σε δύσκολες ημέρες, αφού ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος Θανάσης Σιαλάκης που σήκωσε μόνος του σημαντικό οικονομικό “βάρος”, όχι μόνο δεν βρήκε συμπαράσταση και στήριξη από τον δήμο Διδυμοτείχου, αλλά και από κανέναν άλλον. Μόνο κριτική εκ του ασφαλούς και… μυαλοπώληδες, που δεν ήταν διατεθειμένοι να βάλουν ούτε ένα ευρώ για να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο της πόλης. Γι’ αυτό και παραιτήθηκε, ενώ είναι αποφασισμένος αφού δεν βγήκε αποτέλεσμα και από τη χθεσινή Γ.Σ γενική να παραδώσει τα δελτία της ομάδας στον δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου, ώστε ο ίδιος πια να βρει άτομα να στελεχώσει την ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για τους λόγους, που τον εξώθησαν να πάρει μια τέτοια απόφαση. Όπως και όταν ανακοίνωσε την παραίτηση του μάλιστα, άφησε και πάλι αιχμές για έλλειψη συμπαράστασης από την δημοτική αρχή.

«Η συνεργασία μας με τον Δήμο και το Ευγενίδειο Ίδρυμα δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που έπρεπε, θα πει. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με το γήπεδο Προσπαθούσαμε να τα ξεπεράσουμε μόνοι μας».

Όπως ανέφερε υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, που δυσχέραιναν την κατάσταση. Στο αίτημα τους να αλλάξει, η εξήγηση που έπαιρναν είναι ότι πρόκειται να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις τόσο στο χώρο και στο ταρτάν. Δυστυχώς, όπως ανέφερε, η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, (ξερό το καλοκαίρι και βούρκος το χειμώνα)  ήταν η βασική αιτία που από τα 120 παιδιά της Ακαδημίας έμειναν μόνο 50, επειδή οι γονείς τους είχαν τον φόβο, μήπως αυτά τραυματισθούν και σταμάτησαν τις προπονήσεις.

Ο κ Σιαλάκης δήλωσε δυσαρεστημένος και για την παραίτηση των υπολοίπων μελών, εξηγώντας πως η κούραση των συνεχιζόμενων προβλημάτων τους οδήγησε σε αυτό, κάτι που επιβεβαίωσε και η Αντιπρόεδρος της ομάδας, Γιούλη Τσάμουρα Κοτζιάκαλφα.

Παρόλα αυτά όμως δηλώνει ικανοποιημένος για την 3η θέση, που έλαβε η Α,Ε,Δ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, θεωρώντας ότι η πορεία της ήταν αξιοπρεπής, άσχετα αν προπονούνταν σε άλλη έδρα και παρά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο ίδιος για τις λάθος επιλογές προπονητών που έκανε.

«Φεύγω στεναχωρημένος” δήλωσε ο κ.Σιαλάκης, “αν ήταν καλύτερες οι συνθήκες θα ήθελα να συνεχίσω». Περιμένει να βρεθεί ο “διάδοχος” που θα αναλάβει την ομάδα για να την ανεβάσει περισσότερο, όπως και να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του δημάρχου κ Χατζηγιάννογλου, ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ξεκινήσουν τα έργα στο στάδιο το επόμενο δίμηνο.

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ Ορεστιάδας