“Ονειρεύεται” να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά… αποθεώνει την Αθήνα

“Ονειρεύεται” να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, αλλά… αποθεώνει την Αθήνα

Αυτά τα social media αν δεν ξέρεις να τα διαχειριστείς τελικά, μπορεί να σε εκθέσουν και μάλιστα ανεπανόρθωτα και να πάνε… στράφι οι επικοινωνιακές συμβουλές όσων σε έχουν “παραμυθιάσει” ότι θα σε… βγάλουν δήμαρχο. 

Είναι γνωστό και κυκλοφορεί ως φήμη στην Αλεξανδρούπολη εδώ και λίγο καιρό, ότι ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Έβρου Στάθης Ασπιώτης, που δεν κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος το 2019 με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, “ονειρεύεται” να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα συνεργάζεται, όπως επίσης πολλοί γνωρίζουν και το παραδέχεται και ο ίδιος, με τον Αντώνη Καμελίδη, αποπεμφθέντα πρώην ειδικό συνεργάτη του νυν δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Αυτή την ανάρτηση όμως χθες στην σελίδα του στο facebook με μια φωτογραφία της πλατείας Συντάγματος και στο βάθος την Βουλή από την καφετέρια στην ταράτσα του Public και τους… πανηγυρισμούς: “Αθήνα και πάλι Αθήνα” τί την ήθελε; Ποιο νόημα έχει; Να δείξει ότι βρίσκεται στην πρωτεύουσα και την θεωρεί ότι καλύτερο, την στιγμή που υποτίθεται πιστεύει πως θα μπορέσει να διεκδικήσει την δημαρχία της Αλεξανδρούπολης;

Μπας και θέλει να είναι υποψήφιος με τον Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων τελικά;

Βρε τον Στάθη…