Πρόσκληση για έκτακτη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προκειμένου να γίνει συζήτηση για τα θέματα της κτηνοτροφίας της περιοχής, στάλθηκε για αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου.
Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η πρόσκληση που στάλθηκε σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους ΑΜΘ:
“Παρακαλούμενα προσέλθετε σε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα πραγματοποιηθεί στις 24-06-2022 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.
Το θέμα της ημερήσιας διάταξης (σύμφωνα και με της διατάξεις του Ν.3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης») είναι :
Συζήτηση για τα θέματα της κτηνοτροφίας στην Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης”