Αλεξανδρούπολη: Ο επικίνδυνα διαβρωμένος δρόμος στην παραλία Δικέλλων, έφερε το ατύχημα – Καταγγελία αγανακτισμένου οδηγού

Αλεξανδρούπολη: Ο επικίνδυνα διαβρωμένος δρόμος στην παραλία Δικέλλων, έφερε το ατύχημα – Καταγγελία αγανακτισμένου οδηγού

Το περιστατικό με το τροχαίο ατύχημα στην παραλία των Δικέλλων, μια πολυσύχναστη περιοχή ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι, μας κατήγγειλε με δικαιολογημένη αγανάκτηση ο οποίος του αυτοκινήτου, το οποίο υπέστη ζημιές και ευτυχώς που δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Μας έστειλε τις φωτογραφίες και έγραψε ευρισκόμενος στο πρόθυρα αγανάκτησης τα εξής:

“Αυτή είναι η παραλία στα Δίκκελα, κοντά στο Beach Bar “Baja”. Η συγκεκριμένη διάβρωση του δρόμου υπάρχει εδώ και μήνες. Κανένας δεν φρόντισε δυστυχώς να την αποκαταστήσει. Το κακό έγινε. Ευτυχώς που δεν ήταν δίκυκλο, να έχουμε πολύ σοβαρότερα. Είναι δυνατόν;  Έρχονται τουρίστες και βλέπουν αυτή την άκρως επικίνδυνη κατάσταση;”

Δεν σταμάτησε όμως μόνο σε αυτό  αναγνώστης του Evros-news.gr και συμπλήρωσε: “Να κάνεις μια βόλτα, να δεις και τα σκουπίδια. Βουνά ολόκληρα. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που διαμαρτύρομαι, αφού ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Μιλάμε οι τύποι είναι απίθανοι. Δεν ασχολούνται ούτε με τα αυτονόητα”.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*