Επιμελητήριο Έβρου: Ανακοίνωση για το Παράρτημα της Ορεστιάδας που προκαλεί ερωτηματικά

Επιμελητήριο Έβρου: Ανακοίνωση για το Παράρτημα της Ορεστιάδας που προκαλεί ερωτηματικά

Μια επίσημη ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Έβρου για την λειτουργία του Παραρτήματος της Ορεστιάδας, προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά για όσους αναζητούν τι ακριβώς συμβαίνει και όχι απλά κάνουν αναδημοσίευση της.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει ότι:

“Παρά το γεγονός ότι το Επιμελητήριο Έβρου έχει αναβαθμίσει σημαντικά την παροχή των υπηρεσιών του στο ψηφιακό περιβάλλον, υπάρχουν ακόμη κάποιες διαδικασίες που προϋποθέτουν διά ζώσης εξυπηρέτηση.

Για το λόγο αυτό, ενημερώνουμε τα μέλη μας που δραστηριοποιούνται στο βόρειο τμήμα του Έβρου ότι πλέον μπορούν να εξυπηρετούνται διά ζώσης στο παράρτημα της Ορεστιάδας που λειτουργεί στην οδό Σωτ. Τσερκέζη 21.

Η εξυπηρέτηση θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και στο χρονικό διάστημα 10.00-14.00.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2552026617

Email: evroschamberorestiada@gmail.com

Τι ακριβώς ανακοίνωσαν δηλαδή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Τάκης Τοψίδης και η διοίκηση του για τα μέλη της περιοχής του βορείου Έβρου. Πως μπορούν ΠΛΕΟΝ να εξυπηρετούνται δια ζώσης έξι μέρες την βδομάδα σα γραφεία που υπάρχουν στην Ορεστιάδα επί της οδού Σωτ. Τσερκέζη 21. Αυτό το… πλέον δια ζώσης της ανακοίνωσης σημαίνει ότι μέχρι τώρα δεν γινόταν; Λόγω κορονοϊού αποκλείεται, αφού τα μέτρα προφύλαξης έχουν πάψει να ισχύουν προ πολλού, αλλά και όλες οι υπηρεσίες καιρό τώρα δέχονταν δια ζώσης επισκέψεις.

Άρα; Τα γραφεία του Παραρτήματος για τα οποία αν ψάξει κάποιος απλά στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Επιμελητηρίου Έβρου θα διαπιστώσει ότι χρόνια πληρώνεται ενοίκιο 250 ευρώ τον μήνα, αλλά και λογαριασμοί ΔΕΗ (μάλιστα τους μετέφερε στην ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού που γραφείο της άνοιξε στην Αλεξανδρούπολη ο κ.Τοψίδης), νερό και τηλέφωνο, δεν εξυπηρετούσαν δια ζώσης τα μέλη έως τώρα; Σε μια τέτοια περίπτωση γιατί υπήρχε; Λένε κάποιοι που περνούν συχνά από το σημείο που βρίσκεται το γραφείο-Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ορεστιάδα, ότι μονίμως το έβλεπαν κλειστό. Τι ισχύει τελικά;

Ποιος όμως από τα μέλη της διοίκησης να τα ρωτήσει όλα αυτά στον Πρόεδρο κ.Τοψίδη; Ελάχιστοι έως ανύπαρκτοι ως μέλη της διοίκησης, αν και κάποιοι γνωστοί επιχειρηματίες, αφού με εξαίρεση έναν-δύο, οι άλλοι είναι… στρατιωτάκια αμίλητα και ακούνητα. Απλά ψηφίζουν ότι τους φέρει στις συνεδριάσεις ο Τάκης. Όπως με ένα πρόσφατο ζήτημα, το οποίο θα αναδείξουμε στη συνέχεια από το Evros-news.gr.