Πόθεν έσχες δημάρχων Έβρου: Ο Β.Μαυρίδης δήλωσε το μεγαλύτερο εισόδημα, ο Ν.Γαλατούμος τα λιγότερα

Πόθεν έσχες δημάρχων Έβρου: Ο Β.Μαυρίδης δήλωσε το μεγαλύτερο εισόδημα, ο Ν.Γαλατούμος τα λιγότερα

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης δήλωσε τα περισσότερα εισοδήματα από τους 5 δημοτικούς άρχοντες του νομού Έβρου για το 2020, στην Πόθεν Έσχες που υπέβαλλε το 2021 στην αρμόδια επιτροπή.

Αυτό διαπιστώνεται από τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που δόθηκαν χθες στην δημοσιότητα από την Βουλή και στην λίστα περιλαμβάνονται όχι μόνο οι βουλευτές αλλά και οι δήμαρχοι και άλλοι αιρετοί της αυτοδιοίκησης.

Ο κ.Μαυρίδης δήλωσε για το 2020 συνολικό εισόδημα 41.615,96 ευρώ, ενώ η σύζυγος του δήλωσε άλλες 15.995 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΑΥΡΙΔΗ ΒΑΣΙΛΗ

Δεύτερος είναι ο ομόλογος του της Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, με συνολικό ποσό 40.332,23 ευρώ, από τον μισθό του αλλά και ενοικίαση ακινήτων που έχει στην κατοχή του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Τρίτος είναι ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος με συνολικό εισόδημα 34.059,39 ευρώ και συγκεκριμένα 31.269,39 από μισθούς, συντάξεις και 2.790 από ενοικίαση ακινήτων. Η σύζυγος του δήλωσε 6.250 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΑΛΑΚΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, με συνολικό εισόδημα 27.859,58 ευρώ. Από αυτά, τα 4.200 ευρώ είναι από ενοικίαση ακινήτων. Η σύζυγος του δήλωσε άλλες 13.541 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΡΩΜΥΛΟΥ

Τέλος, ο δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος είναι ο πιο… φτωχός και με τα λιγότερα εισοδήματα δήμαρχος του Έβρου, αφού δήλωσε συνολικό εισόδημα 26.051 ευρώ. Μάλιστα και η σύζυγος του δήλωσε επίσης τα λιγότερα εισοδήματα, μόλις… 473 ευρώ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΘΕΣΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΙΚΟΥ ΓΑΛΑΤΟΥΜΟΥ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*