Κομοτηνή: Δικογραφία σε βάρος 14χρονου που πέταξε στον αέρα και κλώτσησε γατάκι

Κομοτηνή: Δικογραφία σε βάρος 14χρονου που πέταξε στον αέρα και κλώτσησε γατάκι

Ταυτοποιήθηκε από την Αστυνομία, το άτομο που απεικονίζεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media να κρατάει μία γάτα, να την εκτινάσσει σε ύψος περίπου τριών μέτρων και στη συνέχεια να την κλωτσάει πριν αυτή προσγειωθεί στο έδαφος.

Η ΕΛ.ΑΣ μετά από καταγγελίες που έφτασαν στο Α.Τ Κομοτηνής διενέργησε έρευνα και κατάφερε να ταυτοποιήσει τον βασανιστή του μικρού ζώου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 14χρονο κάτοικο Κομοτηνής, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2021 πραγματοποίησε αυτή την αποτρόπαια πράξη σε βάρος του ζώου.
Μάλιστα το συμβάν έγινε μπροστά από το 4ο Δημοτικό Σχολείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βαμβακά και Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ροδόπης ενώ έχουν επιβληθεί και οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

“Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό υλικό, που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και αναπαράγεται από ιστοσελίδες του διαδικτύου, να  κρατάει ζώο συντροφιάς (γάτα) και να το πετάει στον αέρα.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής και σε βάρος του εν λόγω ατόμου επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις ενώ παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.